Letöltés

Média Ajánlat

Fáklya Rádió - Fény a sötétben!

Rólunk

A Fáklya Rádió indulását 2019 novemberétől kísérte hosszas és megalapozott készülődés, amely magába foglalta a technikai felszereltség elhelyezését, annak korszerű kiépítését, valamint a szükséges engedélyek megszerzését. A tulajdonosok, Gönczy Péter és Hajósi Péter így 2020. február 3-án indíthatták el hivatalosan a Fáklya Rádió sugárzását, amely boldogan elmondható, hogy azóta is folyamatosan növekvő stádiumban van.

A Fáklya Rádió alap mentalitása volt, hogy olyan egyedi minőséget sugározzék, amely teljes mértékben kitűnik a többi rádió műsorai közül és változatossága mellett szórakozást és elégedettséget, valamint értéket és újabb ismereteket biztosítson hallgatói számára.

A két tulajdonos zenei ízlését megragadva nem is volt kérdés, hogy kizárólag élőhangszeres zenét közvetítsenek és mindezt humorral és interaktív módon tegyék meg hallgatóik növelése és elégedettsége érdekében. Ennek értelmében a rádió zeneisége a rock, az alternatív, a metál, valamint a blues és a jazz irányzatok felé tendálódik, népszerűsítve ezzel is az élőzene szépségét.

Műsorainkról és magazinunkról

Változatos zenei összeállításaink mellett minden hétköznap élő műsorokkal várjuk hallgatóinkat az esti órákban, amelyek előre meghatározott tematikára épülnek.

Hétfő - Paranormálistól a spiritualitásig (20:00-21:00)
A műsorban olyan témákat dolgozunk fel, amelyek az idők kezdete óta, paleoasztronautikai kérdésekkel foglalkoznak a régmúltban minket látogató földönkívüliekkel kapcsolatban. Az ősi építmények és rejtélyek soraiba a téma spirituális vonatkozását is megvizsgáljuk, majd időrendben, de akár azt figyelmen kívül hagyva haladunk napjainkig a fizikai és lelki síkokon, hogy az adás témájában az érdeklődők kérdéseire példákkal alátámasztva adhassuk meg a megfelelő válaszokat. A műsorban helyet kaphatnak konspirációs elméletek is, amelyet néhány tudományos vonulattal is megpróbálunk megfejteni. Azonban rengeteg dolog létezik, amire nincsen kézzel megfogható vagy ésszel felfogható magyarázat és ezek mind- mind helyet kapnak a műsorunkban a szellemvilágtól a földönkívüliekig.

Kedd - AgroZóna (20:00-21:00)
A magyar mezőgazdaság méltatlanul kevés médiafigyelemben részesül, pedig ez az az ágazat, ami a gazdaság 2/3-át teszi ki. Így fontosnak gondoljuk beszélni azegészséges élelmiszerek előállításáról és azokról a szakemberekről, akik szakértelmükkel és tudásukkal a mindennapi életünket teszik egyszerűbbé. Hiszen nekik köszönhetjük az ételt az asztalon, még akkor is, ha erről sokaknak tudomásuk sincsen. Szeretnénk továbbá a fiatalok figyelmét is az agrárvilág lehetőségeire fordítani, hiszen a generációváltás időszakában küldetésünknek érezzük erről a témáról is az igen fontos kommunikációt.

Szerda - Próbaterem (20:00-21:00)
Befutott zenészek mellett feltörekvő tehetségeknek is lehetőséget kívánunk adni műsorunkban, így az elismert hírességek mellett a pályakezdők is megszólalnak Próbaterem c. műsorunkban. A Fáklya Rádió mentalitásával összefüggően kizárólag élőhangszeres zenészekkel készítünk riportot, így vendégeink több esetben is a stúdióból, élőben mutathatják be egy-egy újabb dalukat vagy pusztán csak a szórakoztatás kedvéért is ragadhatnak hangszert. Mellőzük a bulvár témákat és a különleges, eddig fel nem tett kérdésekre törekszünk, hogy újabb információkkal szolgálhassunk ezáltal is hallgatóságunknak.

Csütörtök - Cool-túra (20:00-21:00)
Vendégeink olyan zenészek, akik stílusirányzatuk miatt nem férnek bele a keményebb zenét játszó művészek közé, mégis érdemes hallatni róluk sajátosságaik miatt. Természetesen nemcsak zenészekkel, hanem egyéb olyan művészekkel is készül riport a beszélgetés alkalmával, akik festők, szobrászok, írók, színészek vagy bármely olyan különleges tevékenységgel foglalkoznak, amiben ott van az egyedi művészet vagy tevékenységükből akár a spiritualitás egyedi módon tűnik ki.

Csütörtök - Tabuk nélkül (20:00-21:00)
Életünk egyik legmeghatározóbb pontja a párkapcsolat, a házas élet és azon belül a szexualitás fontosságának megélése. Olyan dolgok, amelyek sokszor túlmutatnak pszichológiai tényezőkön és spirituális megközelítéssel lehet csak feltárni, illetve orvosolni, ha az nem rendeltetése szerint működik. A Tabuk nélkül pontosan azért jött létre, hogy olyan szakemberek beszéljenek szakterületükről és magáról a témáról, akik hitelesen tudják átadni a sokakat érintő kérdésekre a választ. Egy olyan téma ez, amelyet az iskolában kellene tanítani, de amíg erre nem nyílik lehetőség, addig a Fáklya Rádió viszi tovább küldetéseként az intimitás, a gyengédség, a szexualitás és minden szorosan ide kapcsolódó téma lángját! Éppen ezért a műsorban elhangzó kifejezések és megnevezések nálunk megjelennek, még azok más médiumokban nem vagy nem úgy, ahogyan az érthető. Erről csak tabuk nélkül és őszintén lehet beszélni!

Péntek - Rock Lomtár (18:00-20:00)
A hetet lezárva rég elfeledett rock slágerek után kutatunk, amelyet műsorvezetőink és meghívott vendégeink, valamint az interaktív chat felületünkön hozzászólt hallgatóink humorral megtöltve tesznek teljessé. Természetesen megjelennek aktuális kérdések is, de interaktív zenei kívánságműsorra is biztosítunk lehetőséget, amelyet rendkívül kedvelnek hallgatóink.

Szombat - Rock Lista (13:00-17:00)
Azokra a hallgatóinkra is gondolunk, akik szombaton ebben az időszakban amúgy is rádiót hallgatnak és kedvelik a toplistákat, valamint az évszámokhoz, eseményekhez és a konkrét dalokhoz fűzött érdekességeket. A műsorban harminc dal hangzik el egy konkrét heti tematikára építve, ahol több alkalommal is hirdetünk nyereményjátékot és olyan zenei különlegességeket is sugárzunk, amelyek kizárólag csak a Fáklya Rádióban szólalnak meg.

Rotációban megjelenő spotjaink, podcastjeink, éjszakai műsorunk
- Gasztro Percek: Három óránként lejátszunk egy előre rögzített receptet a gasztronómia szerelmeseinek, ötletet adva ezzel is az aznapi vagy éppen a hétvégi menüre. Célunk, hogy egyszerű, olcsó, kiadós és természetesen finom legyen az adott étel, a szakácsaink pedig akik ezeket mind elkészítik, igen egyedi és sajátos humorral mondják el a receptet és már csak ezért is érdemes meghallgatni, hiszen ezzel is kívánunk nemcsak jó étvágyat, de vidám hangulatot is. Receptjeink a Gasztro Percek podcastjei között természetesen megtalálhatóak és bármikor visszahallgathatóak.
- Angol Percek: Három óránként angol nyelvleckéket biztosítunk hallgatóinknak Gönczy Edit által, aki a technikai tudást és annak alkalmazását mutatja be minden nap.
- Verses Percek: Három óránként igazi kortárs művészeti remekművekkel jelentkezünk, amelyeket Csíki Hajnal színművésznő szaval el.
- Humor Herold: Húsz percenként viccel jelentkezünk, hogy az egész nap jó hangulatban telhessen.
- Zúzda: Minden este 22 órától éjjel 2-ig várjuk a kőkemény metál szerelmeseit.

Magazinunk is egyedi

A Fáklya Rádió büszke arra a teljesítményre, amit indulása óta elért. Rendszerünk nemcsak podcast rendszerének köszönhetően mondható teljesen egyedinek, de magazinunk felépítése is, hiszen minden élő műsorunkról készül írásos anyag is, amelyet azoknak ajánljuk elsősorban, akik az összefoglalókat szeretik. Ennek értelmében az elhangzott dolgokat olvasottá is tesszük, természetesen a cikkek végén lehetőség van bármikor visszahallgatni vagy éppen letölteni az érintett adást, illetve hozzászólni az adott témához. Emellett megjelentetünk olyan egyedi PR anyagokat is és egyéb érdekességeket külsős szerzőinktől, illetve partnereink tollából, amelyekről nem készül hangfelvétel, azonban olvasott igény van rá.

Mobilról egyszerűen

Telefonos alkalmazásunkat a jelenleg ismert operációs rendszerekre fejlesztettük le a Podcast alapjait szem előtt tartva, így a már említett dolgokkal együtt elmondható, hogy minden létező okos készülékre és rendszerre kompatibilis és stabil.

Android rendszerre a Google Play áruházban, iOS-ra pedig az App Store alkalmazásokból ingyenesen letölthetőek.

Műsoraink visszahallgathatóak

A hétköznap elhangzott élő műsoraink mindegyike ismétlésre kerül, mégis Magyarországon fiatal indulásunk ellenére a Fáklya Rádió az egyetlen, aki Podcast alapra építette fel rendszerét. Ez abban nyilvánul meg, hogy minden egyes élő műsorunk az adás után maximum egy órával teljesen ingyenesen és bármikor meghallgatható és letölthető a weblapról számítógépre, laptopra vagy egyéb hordozható eszközre, azonban ezen túlmenve elérhető a felvett műsor a Google Zenei kínálatai, a Google Podcasts, az Apple Podcasts, valamint a Spotify listái között is.

Ott vagyunk a világban

Stabil és korszerű Podcast rendszerünknek köszönhetően a világ bármelyik pontjáról a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk és telefonunk egyetlen gombnyomásával hallgatható élőben aktuális műsorunk, valamint bármelyik Podcastünk szintén azonnal rendelkezésünkre áll.

Ennek köszönhetjük megbecsült hallgatóinkat is, akik immáron Írországból, Nagy- Britanniából, Norvégiából, Szlovákiából, Romániából, Szerbiából, Németországból, Hollandiából, de még az Amerikai Egyesült Államokból és Ausztráliából is hallgatnak minket, természetesen hazai hallgatóink mellett.

Áraink

- Nyersanyag felvétel, stúdió bérlés: 6.500 Ft/óra
- Utómunka (vágás, keverés, mastering): 10.000 Ft/anyag
- CD lemez írása, grafika nyomása papírtokban: 300 Ft/darab
- Rekmlámblokk megjelenés: 80.000 Ft/hó
- Adott műsor támogatói podcastben való megjelenése: 120.000 Ft/hó
- Főoldali banner: 60.000 Ft/hó
- Oldal banner: 30.000 Ft/hó
- Alsó banner: 25.000 Ft/hó
- Banner megjelenése a cikkben: 40.000 Ft/hó
- PR cikk megjelenés: 20.000 Ft/hó
- PR tartalmú élő műsor: 50.000 Ft/alkalom (amelyről podcast készül)

Áraink tájékoztató jellegűek, nem összeadandóak! Több kategória választása esetén csomagot ajánlunk összevont kedvezménnyel!

Miért érdemes nálunk hirdetni?

- Indulásunk óta nemcsak műsoraink hallgatottsága növekszik napi szinten, de felkerültünk a MyOnlineRadio listája mellett több, hallgatók által is ismert rádiós gyűjtő oldalra is. A felületen napközben is egyre nagyobb számú hallgatók érkeznek hozzánk, köszönhető a 60 ezres követésnek, amelyet ez a felület biztosít számunkra. Egyelőre 1000-1500 hallgató fordul meg nálunk naponta, ami induláshoz képest remek statisztika. Ezek a hallgatók leginkább honlapunkat látogatják és podcastjeink közül válogatnak, tényleges hallgatónk az egyéb felületeken ennél jóval magasabb számot tesz ki. Emellett a magazinunkra érkező olvasók szintén hallgatók is egyben, ami duplikálja a statisztikáinkat, amely szintén teljesen egyedi innovációnak mondható. Ezáltal az olvasóknak is képesek vagyunk eljuttatni partnereink hirdetéseit, közleményeit.

- A Podcastek egyedisége továbbá óriási fegyverünk, hiszen ahogy az ajánlat elején is kiderült, abszolút monopol helyzetben vagyunk ezzel az egyedülálló rendszerrel Magyarországon és általa rengeteg külföldön élő hallgatót is képesek vagyunk elérni. Podcastjeinkbe reklámainkat is beépítjük, így partnerünk ajánlatát hallgatóink nemcsak élőműsorban vagy napközben hallják és találkoznak vele, hanem minden egyes podcast meghallgatása vagy letöltése során is.

- Műsoraink folyamatos bővítés alatt állnak, így a napközbeni etapok között akár az Angol percek edukatív tippjei, illetve a Gasztro percek egyedi, fiatalos és humoros receptjei között, vagy akár a Verses Percek előtt, illetve után is bármely partner megjelenítést hiánytalanul és célzottan meg tudunk jeleníteni a reklám blokkon kívül is, de magazinunkban is. Természetesen minden partneri együttműködést megjelentetünk facebook és instagram oldalainkon is.

Az alábbiak alapján kérem mérlegeljék ezt a kedvező ajánlatot és személyre szabott partnerségi megállapodás, illetve kérdés esetén keressen bizalommal!Tisztelettel:
Hajósi Péter
Tulajdonos
06304600650

www.faklyaradio.hu

© 2020 Fáklya Rádió · Weboldal: Gombár Bendegúz
Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020
Fáklya Rádió - MyOnlineRadio.hu
OnlineStream.live

Fáklya Rádió - Vigyük együtt a fáklya lángját!

Fontos információ az oldalunkról!
Az oldalunk annak érdekében, hogy felmérje látogatottságunkat sütiket használ. Amennyiben ön ezzel nem ért egyet kérjük hagyja el az oldalt.