5 millió dollárért árulja földönkívüliektől hemzsegő farmját a tulaja

John Edmonds 9,67 hektáros lófarmját 5 millió dollárért árulja, mert nem bírja az állandó paranormális tevékenységet , amivel állítása szerint napi szinten találkozik birtokán.

Az Arizona állambeli Rainbow Valley-ben található Stardust Ranch többször szerepelt már  televíziós műsorokban és a nemzetközi médiában is állítólagos idegen tevékenysége miatt. Edmonds és felesége, Joyce azt állítják, hogy elegük van a csillagközi találkozásokból és el akarják hagyni a helyszínt a rossz tapasztalatok miatt.

A házaspár 1995-ben vásárolta meg a tanyát, abban a reményben, hogy békés életet élhetnek majd lómentő szervezetük működtetésével, de amint beköltöztek, azonnal furcsa élményekben volt részük.

A paranormális tulajdonságok mellett az ingatlan egyébként öt hálószobával, négy fürdőszobával és egy nagy búvármedencével is büszkélkedhet, ennek ellenére Edmonds figyelmezteti a leendő vásárlókat, hogy készüljenek fel a nem mindennapi tanyasi életre.

Ez nem egy hagyományos családnak való élet, mivel sok titkot rejt magában, és véleményem szerint a jövőben még arra is lehetőség nyílik a birtokon, hogy megértsük az univerzumban jelenlévő erők mibenlétét. Épp ezért arra kérlek, légy nagyon megalapozott, mert az itt lévő energiák hajlamosak megnyilvánulni bármiben is, ami veled történik. - mondta Edmonds.

Edmonds azt is állította több alkalommal, hogy tizenkilenc földönkívüli idegent ölt meg szamurájkardokkal bosszúból, miután feleségével együtt elszenvedték az elrablások alatti kísérleteket.

Facebook oldalán még azt is kiposztolta egy 2017-es bejegyzésében, hogy ha nem vágja le a szürke űrlények fejét, akkor azok azonnal „haza telefonálnak” és csak még többen jönnek. Szerintünk ezt a bejegyzést mindenképpen érdemes megnézni.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben