A Fáklya Rádió már az Online Rádió felületén is hallgatható!

Másfél éve kezdtük meg működésünket és töretlenül haladunk tovább biztosítva a hallgatóknak és most már az olvasóknak is az élőzene mellett minden olyan érdekes témát, amely a mindennapi életünkben kimagasló érdeklődéssel megjelenik.

Változatos podcast műsorainkat Nektek készítjük! Vagyis elcsépelten úgy is fogalmazhatnánk, hogy Nektek és mindenkinek, aki szereti. Ez a másfél év rengeteg tapasztalatot adott nekünk és rengeteg olyan követőt kaptunk általatok, amit ennyi idő alatt nem gondoltunk volna. Mindezt bizonyára köszönhetjük sajátos tematikánknak, amelyek más rádióban nem jelennek meg és azon rádióknak is köszönjük, akik ötleteinkből merítve remek FM műsorokat készítettek a beleegyezésünk nélkül, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy valamit nagyon jól csináltunk eddig és ez is a cselekedet is újabb hallgatókkal és olvasókkal bővítette a Fáklya Rádiót.

Ezt az óriási bizalmat, amit Tőletek kapunk a napi üzenetekben, a hozzászólásokban, élő műsorainkban a chaten vagy abban a sok száz e-mailben, ezt mind-mind megköszöntük már egyszer a Közönségtalálkozónkon, amit tovább is vittünk volna, ha lehetett volna rendezvényt tartani. Lesz folytatás, annyit megígérhetünk, de hogy mikor és milyen formában, az sajnos nem rajtunk múlik. Szerencsére ezzel Ti is tisztában vagytok.

Másfél év alatt számos olyan partner érkezett hozzánk, akikkel a jövőben szorosabb együttműködés kapcsán újabb pályázati lehetőségekkel, nyereményjátékokkal és meglepetésekkel jövünk, a teljesség igénye nélkül a Láma Kiadó irodalmi pályázata lesz az egyik ilyen, hogy a sok közül csak egyet emeljünk ki.

Dióhéjban műsorainkról

A hét a Fáklya Rádió életében a Fémforgács műsorával kezdődik 20 órától, ahol a kőkemény metál szerelmeseinek kedvezünk, a legundergroundabb zenekartól a black/death/thrash/doom és stoner műfajaiban belül buzdítjuk a hallgatókat koncertnaptárunkon keresztül az élőzenei rendezvényekre, de a Hangpróba rovaton belül is kiválasztunk egy konkrét lemezt vagy dalt, ami által megismertetjük a hallgatókat egy újabb zenekar újabb újdonságával. Heti EP ajánlatunk is helyet kap a műsor alkalmával, amely a „Kicsi a bors, de erős” nevet kapta, amely szintén a műfajon belüli újdonságokra fókuszál igen egyedi módon.

Kedden 20 órától Hajósi Petya és Miskolci László Paranormálistól a spiritualitásig címmel indítják be a gondolkodást a tények és a konspirációk mezején. A folytatásban szerdán a Próbaterem műsorában egy aktuális zenekarral beszélgetnek, teljesen mindegy, hogy már befutott bandáról vagy egy feltörekvő tehetségről van szó. A csütörtök a kultúra napja, ahol meghívott művészek kapnak helyet a mikrofon mögött.

Pénteken már a hetet búcsúztatjuk a 18 órakor kezdődő Rock Lomtár alkalmával, ahol sok esetben a stáb teljes tagja megszólal egy adott aktualitás kapcsán, mindezt klasszikus, már-már elfeledett zenei betétek alátámasztásával. A Fáklya Rádió hétvégi tematikája a szombati Rock Listával indul 14 órától, ahol 30 dal csendül fel egy toplistában, ahol a 30 dalhoz 30 történet is kapcsolódik. A jövőben pedig a vasárnapot is megtöltjük Léleklazító c. spiritualitással megtűzdelt műsorunkkal, ahol szintén közéleti személyiségek szólalnak meg egy spirituális aktualitásról, amely művészetükben megjelenik.

Hallgass minket a világon bárhol!

Egyedi rendszerünk lehetővé tette, hogy bármikor, bármilyen platformon és bárhol a világon hallgass vagy olvass minket és még műsorainkat is vissza tudod hallgatni vagy letölteni, amikor csak szeretnéd.

Újabb partnerünk, az Online Rádió is óriási segítséget nyújt ebben nektek, hiszen a számos platform és stream oldalak közötti válogatás során általuk is csatlakozhatsz bármikor, bármely élő műsorunkhoz.

Keresd fel te is az https://online-radio.hu/ webcímet és kattints a Fáklya Rádióra!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben