A Rammstein új albuma ismét nagyon üt

2022. április 29-én jelent meg az Universal Music gondozásában a nyolcadik stúdióalbuma a világhírű német együttesnek, a Rammstein-nek. Az érdekessége a történetnek az, hogy alapvetően nem terveztek új albumot, azonban 2020-ban a Covid-19 világjárványnak köszönhetően nem tudtak turnét és fellépéseket szervezni, így neki láttak számokat és szövegeket írni. Az év végén kezdtek neki a munkálatoknak és 2021 elején rögzítették is az anyagot.

A címet adó „Zeit”, azaz „Idő” már márciusban megjelent kislemezként, amihez klipet is készítettek. Azóta több mint 21 millióan tekintették meg a youtuben. Áprilisban jött egy újabb kislemez, a „Zick Zack”, ami szintén klipet kapott és már igencsak felkorbácsolta a rajongókat, hogy végre hallgathassák az új albumot. Nem csoda, ugyanis az utolsó album még 2009-ben jelent meg, azaz több mint 10 évvel ezelőtt.

A banda fantasztikusan promotálta a lemezt, ugyanis a hivatalos weboldalukon bejelentették, hogy elhelyeztek 11 Zeit kapszulát a világ 11 városában, melyekben van egy kód. Aki megtalálja a kapszula valamelyikét és a benne található kódot beírja a weboldalra, az rátalálhat egy kiadatlan számra, kap két belépőt bármelyik koncertjükre, továbbá a szállást és az utazást is biztosítják a számára.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben