A Rockon túl

Két egészen más életút, melyet a zene hozott közös nevezőre, nem is akármilyenre, hiszen a lányok nyáron készültek első közös koncertjükre.

Tigli Hande Tímea gyerekkorában bohócnak készült, szerette volna a mindennapjait a szórakoztatás és a nevettetés kereszttüzében élni, nem is meglepő talán, hogy az élet egyre inkább a színészet felé orientálta. A színészetet aztán a zene kezdte felváltani, belekóstolt jó néhány stílusba, köztük a rockba és a musicalbe is, de ami még ennél is fontosabb ez idő alatt ráébredt: nagyon szeret énekelni.

Ruda Bettina 7 éve foglalkozik énekléssel, első éneklős élménye ugyan mélyvízzel indult, ez azonban nemhogy elvette a kedvét, megerősítette abban, hogy ezt a műfajt művelné egy életen át, nem meglepő talán, hogy idén megnyerte a Dunakanyar Hangja országos énekversenyt. Betti 2017 óta a Wizard Production musical csapatának a tagja ahol szólóénekesként, és vokalistaként is megcsillogtatja a tehetségét.

A két életút aztán 2017-ben egy énekiskolában keresztezte egymást, az emberi összhang és a kialakult barátság, na meg persze a közös érdeklődési kör magával hozta azt is, hogy komolyan elgondolkozzanak: ők együtt akarnak zenélni.

A lányok első közös koncertjére nyáron került sor, melyet nagy izgalommal vártak. Közös éneküket kísérte zongora, gitár és cajun is, repetorájukhoz pedig a szívüknek kedves dalokat és saját szerzeményeket is válogattak, hogy aztán akusztikusan megpendítve őket a S8 Underground Club színpadán hangozhassanak el.

Biztosak vagyunk, hogy a lányok felől hallani fogunk még a jövőben, így érdemes őket figyelemmel kísérni, nehogy a telt házas koncertjükről lemaradjunk!

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben