A változás igazán benned történik - Te érsz meg helyzetekre nem a helyzet érik meg rád!

Egy ismerős téma a változás. A továbblépés. Talán addig van helyeken maradásunk, amíg van ott dolgunk és ad nekünk. Amíg nem érezzük, hogy meg kell felelnünk magunknak és másoknak, mert addig áramlik. Azt is fel kell ismernünk és belátnunk, hogy mind változunk és a jövőképünk is változik. Lehet bizonyos dolgok a vágyaink, álmaink voltak egykor, de már nem. Sőt az is lehet, hogy bizonyos dolgok amint meg lesznek tapasztalva, tanulva azután már nem élvezzük és nem érezzük fontosnak őket. Általában nehéz a felismerés, hiszem, hogy arra sodor az élet és olyan dolgokat tesz eléd, amivel tudod, érzed, hogy jelez neked, hogy menned kell tovább. 
A változás igazán benned történik, mert te érsz meg helyzetekre nem a helyzet érik meg rád. El kell fogadnod, hogy minden más ma, mint tegnap. Megtapasztalsz, olykor harcolsz, de lehet, hogy teljesen feleslegesen. Belemész Ego harcokba, pedig ezt régen el akartad, felejteni. 


Olyan dolgot csinálsz, ami ellene megy a célodnak és néha azt értékeled le a másik dologgal szemben, pedig azzal a fényt értékeled le. Az álarcok és a látszat mögötti világok, fényesek tűnnek, de nem azok. Amikor, Te magad alkotsz valami egyedit és igazit az fogja az egész világot bevilágítani. Az a cél, ami minden sejtedet megérinti, amiben érzed, hogy Te vagy! Nincs hozzá betanított szöveg, sem pedig díszlet. Csak az élet maga és Te a húsvér sebezhető nem játszó, igazi ember.

Felvállalni az utad, ami egy örök maradandóságot hoz majd létre nem könnyű, mert benne van a vállalás a jövődre is. De hidd el, ahogy az igazi órád el kezd járni, az az óra, ami érted ketyeg és veled, akkor fogod azt érezni, hogy megérkeztél. De nem akarsz majd maradni, hanem menni, haladni szeretnél. Naponta tenni érte. Visszanézel majd és látod az előző állomás kellett ahhoz, hogy ez most működjön. A siker és a sikertelen pillanatok. Azt mondod ez mind megérte és ettől lettem az aki. Egyedi és utánozhatatlan, nem egy kitalált valaki, vagy mesehős. Hanem egy igazi mesebeli lény itt a földön. Lehet, sőt biztos, hogy sokan nem értik majd miért cseréled, le a biztos sikert egy most még kevésbé sikeres dologra. 
De ez nem számít. Te csak érezd, hogy menned kell.

Azt, hogy nem az elme játéka ez, hanem a szív zenget odabent, hogy lépni kell már ma. Mert nincs majd, csak a most van. Ekkor tapasztalod mit tanultál és miket láttál. Légy hálás mindenért és mindenkiért, mert a fejlődésedben mind szerepelnek. Térj vissza ahhoz az önmagadhoz, akit választottál egy napon. Aki nem vágyik csak a külső csillogásra, csak ha a belső valóban ragyog, és az sugárzik kifele is! Nem kell, hozzá személyiség minta, hogy megtaláld magad benne, rájössz, hogy eljátszottál mindent, amit kellett, minden szerepet, érzést, helyzetet és már tudod, érzed ki vagy és mire vágysz. 
Hálás vagy és köszönöd, hogy az lehetsz, aki lettél általa. 


Sok mosolyt!

Klajkó Szandra LélekLazító

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben