Az elme bosszantása is a tanulásunk része

Amikor az élet olyan szituációkba sodor bennünket, hogy feszülté, ingerülté tesz, akkor az esetek nagyrészében az elmékre hatnak. Ezeket a folyamatokat is hagynunk kell megtörténni. Ez nem azt jelenti, hogy a másik ember ebben az esetben egyáltalán nem ludas, vagy nem negatív. Egyszerűen csak a lelkifejlődésünkre ezek a szituációk is nagyban erősítik.

Tulajdonképpen ettől vagyunk olyanok amilyenek. Milye unalmas és silány lenne, ha mindig csak jó dolog történne velünk. Persze az adott esetben nem ezt gondoljuk. Viszont, ahogy távolabb lépünk magunktól és a helyzettől, rálátunk arra a valóságra, ami azért zajlik, hogy a mi javunkat szolgálja. Igen lesznek még csalódásaink, és ami a legnehezebb, hogy olyan emberektől kapjuk majd ezeket a nem várt negatív hullámokat, akiktől nem is számítunk rá. Ezektől erősödik a kommunikációk és az önértékelésünk is. Persze csak a normál módjára értem, nem pedig arra, amikor egy határon túl jár már az ego. Szokták volt mondani, hogy minden felfogás kérdése. Azt vallom valóban az. Meg kell engedni magunknak a bosszankodást, vitát és egy pici egészséges haragot is. A recept, ami viszont nem, lefele hanem felfele viszi az energiáinkat nem más, mint a mértékletesség. Az elnyomás semmiképpen és a harag illetve a túlzott negatívság. Hozzánk tartoznak ezek a dolgok. Mindenki máshogyan dolgozza fel az életét. Nem szabhatjuk, meg a másiknak mit, hogyan tegyen, hiszen ő nem én vagyok! 


Ezt fontos megjegyezni, mert az emberi kapcsolataink fő tartó oszlopa ez. Valakit azért kedveljük amilyen, ne azért, mert szeretnénk, hogy valamilyen legyen és manipuláljuk. Igen néha az elménkben is fogunk létezni, de ezután, tudatosan tennünk kell azért, hogy a lelkünkben éljünk igazán. Az elme és a szív összehangolása az egész élet feladata. Nem lesz tökéletes, amíg itt élünk lent. Nagyon kevés ember jutott el a földön arra a szintre, hogy teljes harmóniába tudta hozni ezt a két erőt. Mert mindkettő valóban hatalmas erővel bír. Egyiket sem szabad lebecsülni. Viszont mindkettőre szükségünk van. Nem szabad az elmét mindig leértékelni, mert ezzel is értékeled magad, hiszen a te egyik fő részedről beszélünk. Fontos tehát ismerned magad ahhoz, hogy kezelni tudd az életed. 


Mikor vagy dühös és, hogyan. Mi, hogy hat rád a világban és te hogyan is kezeled ezeket az állapotokat. Kívánom, hogy mindenki ismerje meg ne csak a lelkét, hanem az elméjét is. Amikor előkerülnek olyan minták, amiket látni vélsz a családodban akár akkor nézd meg hogyan is tudod őket te bölcsen kezelni és kezdj el hatni arra a jövőre, amit most írsz! Rajtad áll milyen szeretnél lenni. A jelened él a jövőd élni fog a múltad már halott! Létezz és élj, mert ezt mind te vagy! Se több, se kevesebb, pont olyan tökéletesen, ahogy van!

Sok mosolyt kívánok!

Szeretettel :)
Klajkó Szandra LélekLazító  

Ha még több érdekességre vágysz, kövess be minket a Facebook oldalunkat is, naponta jelennek meg ott is az új cikkek!Ezotéria, spiritualitás, ufók, rock, életmód, minden van ami számít!

Tetszik és követem!

https://www.facebook.com/faklyaradio

Hasonló cikk: https://faklyaradio.hu/singlenew.php?id=474

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben