Berti M. Bagdi: Az ember és angyaltudata

"Az légy aki vagy, érezd jól magad..." - énekli Charlie, és ezzel össze is tudnám foglalni azt, hogy mivel is foglalkozom.

Egy√©ni l√©lekutaztat√°saimon √©s csoportos workshopjaimon egy olyan k√ľl√∂nleges √∂nismereti technik√°t tan√≠tok, amellyel bebizony√≠tom az emberek ANGYALTUDAT√ĀT, angyali k√©pess√©geit, √©s megl√°ttatom a igazi val√≥s√°got.

Az Angyalok Isten gyermekei, ahogy erre Jeshua is r√°√©bredt. (Bibliai nev√©n J√©zus). ErrŇĎl az izgalmas √©s h√°nyatott √ļtj√°r√≥l sz√≥l a Lelkek T√°nca c√≠mŇĪ spiritu√°lis t√∂rt√©nelmi reg√©nyem, mely sokaknak nyitotta fel a szem√©t egy lehets√©ges igazs√°gra. Ma m√°r ez√©rt szerencs√©re nem fognak engem keresztre fesz√≠teni, ami egy sz√©p kiegyenl√≠tŇĎd√©s a du√°lis vil√°g t√∂rv√©nyei szerint. A folyamat sor√°n az emberek egyr√©szt hatalmas √Ėnbizalomra tesznek szert, m√°sr√©szt egy eg√©szen m√°s szemsz√∂gbŇĎl kezdik l√°tni az √©let√ľket, a kapcsol√≥d√°saikat, ami visszaadja sz√°rnyaikat, persze csak annak, aki a felemelked√©sre k√©szen √°ll. Mit is jelent ez?

Eml√©kezz kedves, v√©gre, hogy ki is vagy! Egy f√∂ldre zuhant angyal, beletuszkolva ebbe a fizikai testbe. Csakis √∂nmagadat √°t√∂lelve tudod sz√°rnycsontod meg√©rint√©s√©vel eml√©keztetni magad az igazs√°gra. A csonk ott van, teh√°t bizony√°ra sz√°rny is tartozik hozz√°.... Csak akkor, mikor v√©gre elkezded magad √∂lelve szeretni, akkor fogsz tudni eml√©kezni arra, hogyan is kell √ļjra felemelkedni √©s sz√°rnyalni. Ez az a bizonyos "t√©kozl√≥ fi√ļ hazat√©r" sztori. Fel√©bredsz, mint Csipker√≥zsika m√©ly √°lm√°b√≥l, √°ltal√°ban egy trauma, √©s/vagy egy szerelmes √©bresztŇĎ cs√≥k hat√°s√°ra, √©s sz√©p lassan csakis azt teszed, √©s eszed ami j√≥l esik. Azzal vagy, akit igaz√°n szeretsz √©s √ļgy √©lsz, ami igaz√°n emel... felemel, √©s √ļjra sz√°rnyalva meg tudod √©lni az √©gi paradicsomot itt a F√∂ld√∂n. Ragyogj √©des angyal, ragyogj √©s sz√°rnyalj √ļjra!

Ha r√°eszm√©l√ľnk v√©gre, hogy pontosan √ļgy, ahogy f√∂ldi sz√ľleink a maguk m√≥dj√°n mindent megadnak az √©lethez, hogy boldogulhassunk, ezt teszik √©gi sz√ľleink is. Nem kell belefesz√ľln√ľnk a c√©ljaink el√©r√©s√©be, le kell j√∂nni a keresztrŇĎl, √©s megadni magunkat sz√≠v√ľnk akarat√°nak. Vagyis Isten akarat√°nak, Isteni, angyali mindentud√≥ √©n√ľnk akarat√°nak. Nem szenvedni sz√ľlett√ľnk, hanem az√©rt, hogy √∂r√∂mteli √©letet √©lj√ľnk. De mivel elfordultunk Aty√°nkt√≥l, √©s csak a tud√°s √©rdekelt, hogy vajon igazat mond-e a j√≥ √∂reg; tudni akartuk, HOGYAN, MIKOR √©s MI√ČRT t√∂rt√©nnek a dolgok, "Angyalkod√°s" helyett az "Agyal√°s" kitasz√≠tott minket a LELKI B√ČK√ČBŇźL a NYUGHATATLANS√ĀGBA, F√ČNYBŇźL AZ √ČJSZAK√ĀBA az IGAZS√ĀGB√ďL a GAZS√ĀGBA.

Lebukd√°csoltunk a paradicsomb√≥l az √©rzelmi sivatagba, a pokolba. Lezuhantunk, les√ľllyedt√ľnk, ak√°rcsak Atlantisz, a tudatunk al√° eldugva az igazat. Birtokolni akartuk a tud√°st, kontroll√°lni az √©letet, abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy lehozzuk a mennyek orsz√°g√°t a f√∂ldre hogy itt √©lj√ľk meg. Leszak√≠tottuk a kertbŇĎl a vir√°got, hogy hazavigy√ľk, √©s a v√°z√°ban csod√°lhassuk sz√©ps√©g√©t, ahelyett, hogy saj√°t, term√©szetes k√∂rnyezet√©ben csod√°ltuk volna. A vir√°g pedig el√©g hamar elhervadt.

Meg√©lni a mennyek orsz√°g√°t itt a f√∂ld√∂n csakis term√©szetesen lehet, hagyni, hogy az √©let sodorjon a maga √ľtem√©ben. Erre nagyon kevesen k√©pesek. Jeshu√°nak siker√ľlt is, amirŇĎl a Biblia hallgat. Sz√°momra t√ļl sok volt a feh√©r folt Jeshua t√∂rt√©net√©ben, √≠gy h√°t felkerekedett a v√°gy bennem, hogy megl√°thassam a teljes k√©pet. Aki keres az tal√°l, √≠gy alakult, hogy Jeshua angyali lelke egyszer v√°ratlanul megl√°togatott, hogy akkor l√°ssunk hozz√°. Azt sem tudtam hova legyek, √©s milyen rendezv√©nyen vagyok, ŇĎ meg csak tolta bele a f√ľlembe a J√©zus Krisztus Szuperszt√°r bet√©tdal√°t. √Čn meg j√≥kat mosolyogtam magamban, hogy milyen j√≥ fej, √©s hogy ez most komoly? Egy √©vbe telt mire k√∂t√©lnek √°lltam √©s bele mertem v√°gni a k√∂nyv meg√≠r√°s√°ba. Hiszen mondanom sem kell, hogy v√°gyam ellen√©re mennyire megr√©m√ľltem, vajon mit sz√≥l majd a n√©p...

Azt√°n sz√©pen, amikor k√©szen √°lltam, elkezdtek folyni az inf√≥k, az emberek, a t√∂rt√©n√©sek, medit√°ci√≥k, √°lmok √©s l√°tom√°sok. Megtanultam kommunik√°lni elhunyt lelkekkel, felemelkedett mester angyalokkal, mint M√°ria Magdolna. Ebben a folyamatban meg√©ltem az univerz√°lis egys√©g√©lm√©nyt, a "Mindenki egy√©rt, egy mindenki√©rt" igazs√°g√°t. R√°√©bredtem arra, hogy minden, amit tudni szeretn√©k, minden amire igaz√°n v√°gyom, a megfelelŇĎ idŇĎben el√©rkezik az √©letembe. V√©g√ľl megtanultam, hogy a legjobb, ha r√°b√≠zom magam az Univerzumra, √©gi √©s F√∂ldi Angyaltestv√©reimre, √©s az Aty√°ra, illetve saj√°t angyali felsŇĎbb √©nemre, akik mind mind jobban tudj√°k, hogy mi a legjobb nekem...tudat alatt.

Ezek spont√°n √∂szt√∂n√∂s nem t√ļlagyalt cselekedetek nyom√°n alakulnak. Ez benne a legjobb. Csak b√≠zni kell, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik. El√©g kigondolni a sz√°nd√©komat, majd szinte megfeledkezni r√≥la, √©s j√∂n a megold√°s erŇĎfesz√≠t√©s n√©lk√ľl, amikor j√∂nnie kell, v√°ratlanul, meglepet√©sszerŇĪen, m√©ghozz√° √ļgy, ahogy sz√°momra az a legt√∂bb √∂r√∂m√∂t okozza.

A k√∂vetkezŇĎ Lelkek T√°nca - Szent L√©lekt√°rs Workshopomra, ami Okt√≥ber 10-√©n lesz, v√°runk mindenkit szeretettel Klajk√≥ Szandra Koreogr√°sfus, L√©leklaz√≠t√≥val.

Emailen vagy telefonon lehet jelentkezni mind a csoportos, mind a szem√©lyes konzult√°ci√≥imra, l√©lekutaztat√°sokra, illetve k√∂nyveimet meg lehet v√°s√°rolni a nagy k√∂nyvterjesztŇĎ boltokban. Emailen pedig mindig lehet rendelni dedik√°lt p√©ld√°nyt. Tov√°bbi inform√°ci√≥kat lehet r√≥lam √©s a munk√°ss√°gomr√≥l olvasni a weboldalamon √©s a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban a nevemre keresve.

Angyali √Ėlel√©s:

Berti M. Bagdi

Ausztr√°l- magyar √≠r√≥nŇĎ

www.bertimbagdi.com

berti@bertimbagdi.com

06301603300

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben