Elmegyünk a saját életünk mellett – együtt rohanunk a világgal

Mára megváltoztak az élet lét szokásai, amiket a társadalom szeretne belénk táplálni. Általában sajnos nagyobb, mint sem kisebb sikerrel. Viszont a döntés alapjában a mienk, hogy szabadidőnkkel, hogyan rendelkezünk. A tartalmat vagy a felületes életet éljük ebben a valóságban. A természet közelsége adhatja az igazi rá hangolódást a való életre.

Egyre kisebb terekben létezünk. Nézzük csak, hogy szigetelődtünk el. Először szétváltak földrészeink, majd országokká alakultunk, ami már határokat szabott nekünk. Aztán városokká, falvakká, utcákká, házakká, és végül szobákká. Eggyé lettünk velük. Egyre kisebb az élettér, ahogy valóban létezünk és ahol a szabadság fogalma talán meg is szűnt létezni. Attól, hogy a valaki nagyobb lakásban vagy házban él attól még nem lesz az az érzet a lelkében, hogy egy az anyafölddel. Szerencsések, azok, akik falun élnek és még a hagyományokat követve a természet rezgéseivel ébrednek és fekszenek le. 
Most ebből a szemszögből nézve én is választanám ezt az életet. Remélem, hogy fogom is, ez a célom. Az életre valóságot nem is magunk hozzuk meg az éveink alatt az velünk születik. A védelemmel, amit falaknak hívnak olykor a fényt is kitakarjuk! Legyetek sokkal nyitottabbak és szaladjatok a világba ahol a létezés pillanata egyesül a természet rendjével. Veled!


Álljunk meg egy kicsit és öleljük keblünkre a természetet, ha olykor nem is sokáig, de csak az égre nézve láthatjuk és érezhetjük, mit szeretnénk és hová is tartozunk valójában. Milyen csodába születtünk le ide a földre, amiért minden nap hálát kellene adnunk, csak rohanunk és észre sem vesszük a csodákat, amelyek kérés nélkül és pénzkérés nélkül adják nekünk a szépséget és az örömöt!
Szeretetettel! :)

Klajkó Szandra LélekLazító  

Ha még több érdekességre vágysz, kövess be minket a Facebook oldalunkat is, naponta jelennek meg ott is az új cikkek!Ezotéria, spiritualitás, ufók, rock, életmód, minden van ami számít!

Tetszik és követem!

https://www.facebook.com/faklyaradio

Hasonló cikk: https://faklyaradio.hu/singlenew.php?id=474

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben