Gyere velünk a Magvető Spirituális Táborba!

Könnyes szemek, hosszas ölelések, mélyreható érzelmek jelenlegi és előző életekből… Megtapasztaltuk a csodát távol a város zajától az elmúlt években a béke szigetén, idén ugyanezt fogjuk tenni.

Az Alföldön elterülő Magvető Tanya Lajosmizse mellett, a maga egyszerűségében és szépségében mutatja meg és hozza felszínre azt a csodát, ami tulajdonképpen alapjáraton is bennünk van. A természettel való egyesüléshez nem kell más, csupán a bennünk rejlő négy elemmel való kapcsolat, amihez a helyszín tökéletes mértékben adott. 

Az egyhetes program mindenképpen izgalmasnak és változatosnak volt mondható ezidáig is és teljes egészében kiteljesedett a meghirdetett önismereti tábor fogalma, amely rengeteg megértést hozott az életünkbe. Ahogyan visszagondolunk a mögöttünk álló táborokra, úgy abszolút kijelenthetjük, hogy eltűnt az Én fogalma, helyébe a Mi lépett és egy egésszé váltunk mindannyian. Ezt kívánjuk megélni az idei alkalommal is.

Hogyan is emlékszünk vissza?

A nap reggel 7 órakor kezdődött egy csoportos csakra tisztítással és harmatban járással, majd asztalhoz ülve közösen megreggeliztünk, ahol a forró kávé a frissen fejt kecsketejjel beindította az elmék fogaskerekeit is, majd a délelőttöket különböző gyakorlatokkal folytattuk, mint a Meridián torna és rúna gyakorlatok, a különböző meditációk, amelyeknek mind-mind más és más célzatai voltak, vagy éppen egymást kezeltük bizonyos életterű problémák kapcsán. Hiszen a spirituális ember sem hibátlan, nekünk is szükségünk van ugyanúgy mindenre, mint bárki másnak, de van eszköz a kezünkben, hogy jobbá tegyük egymás életét. A kezelések teljesen kötetlenek voltak, mindenki legjobb tudása szerint adott magából pont annyit, amennyi szükséges volt az adott félnek és ez volt benne a csoda. Valaki masszőrként tevékenykedett, valaki blokkokat oldott, valaki reikivel gyógyított, valaki lélekruhát tisztított, valaki rontást vett le, vagy éppen áldást osztott.

A kiadós ebéd után - amely a kemencében sült hurka, kolbász, kenyér, a helyben készült kecskesajt és a birtokon fellelhető frissen szedett zöldségek repertoárjából tevődött össze - újabb csoportos gyakorlatok és előadások következtek, amit utána hosszasan meg is beszéltünk. Mint például életfeladatunk megértése a  számmisztika segítségével, a négy elem testünkben lévő összesűrítése, vagy egy előző életes utazás, ahol a kapcsolódási pontok és a megértések után nem nagyon maradtak szárazon a szemek.

Első este szent tüzet gyújtottunk, amely aztán egy álló hétig égett. Itt éltük át a tábortűz adta fantasztikus élményeket, kellemes borozgatások mellett, felhőtlenül boldogan, kötöttségek nélkül, szabadon.

Az utolsó napot a tökéletes tisztulásnak szenteltük, amely a gyümölcs és a víz fogyasztásában nyilvánult meg, majd ősi sámánszertartás szerinti tűzön járásban csúcsosodott ki. Megéltük a tökéletességet, az Egy-séget és legyőztük a félelmeket, ahogyan a tüzet is. Elengedtük és megszabadultunk aggodalmainktól és életünkbe bevonzottuk vágyainkat a bennünk lévő Isten erejével, tudatosságával és ragyogásával. A hetet végül egy hatalmas táncos-zenés ünneppel zártuk, aminek a felkelő nap vetett véget.

Summázva a tábor adta élményeket, mindenkit kizárólag csak arra buzdíthatok, hogy habozás nélkül kóstoljon bele a tanyasi életbe, hiszen megtapasztalhatod az elemek adta harmóniát és a természet csodáját, amit a környezet ad. A tanyát körülvevő erdő hemzseg az élettől és a leglehetetlenebb időpontokban mutatják meg magukat az erdők és mezők lakta állatok, a nyulak, az őzek és a szarvasok. A csoda ugyan benned van, de a Magvető Tanyán minden láthatatlan erő megelevenedik, hogy áldást hozzon az életedbe. Ezt segítik elő neked a tanya tulajdonosai, gyermekei és a tábor szervezői. 

Mire számíthatunk idén?

A fentebb említett dolgok mindegyikére, amit természetesen még több élménnyel és újítással kívánunk gazdagítani, de a vidék végtelenjének mélyére hatolva ne feledkezzünk meg a lovaskocsi túráról sem! A tábor  augusztus 22 - 28. között kerül megrendezésre. A folyamatosan bővülő részletes program tervezetet napi bontásban itt tekinthetitek meg:

A tábor költsége

Az egyhetes sátor tábor költsége 48.000 Ft/fő teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, gyümölcs, fagyi, kecskesajt, kemencében sült ételek és egyéb különlegességek).

Gyere akár csak egy napra, a hétvégére vagy csak a tűzön járásra! A napi díj teljes ellátással 10.000 Ft/fő.

Az odajutásban is segítünk, telekocsikkal készülünk.

Jelentkezni a 06702922161 telefonszámon lehet vagy a kivansag@faklyaradio.hu e-mail címen.

Magvető Tábor augusztus 22 - 28. Lajosmizse

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben