Gyereknapi délután Csalán és Kisfaludon

Ugrálóvár, arcfestés és csillámtetkó, óriásbuborék show, zenés színpadi műsor – csak néhány azok közül a programok közül, amelyek a kisfaludi és a csalai gyermeknapi délutánon kínálnak kikapcsolódást minden korosztálynak. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ május 21-én, szombaton a Kisfaludi Közösségi Házban és környékén, május 22-én, vasárnap Csalán várja a családokat.

A közösségi ház, a játszótér és a sportpálya lesz a helyszíne a kisfaludi gyermeknapnak, amely vidám szórakozást ígér a kis vendégeknek. A három órakor kezdődő programban a szervezők többek között kézműves foglalkozásra hívják a gyerekeket, akik négy órától arcfestést is kérhetnek, sokféle minta közül válogathatnak majd. A legifjabb korosztályt és szüleiket a közösségi házban várja Zsuzsa, akivel ölbéli játékokat játszhatnak. Hattól nyolcig tart az óriásbuborék show, amely mindenkinek jó szórakozást kínál. Zárásként 19 órától Gregus Anikó zenés műsorát élvezheti a közönség, amelyben Micimackó óriásbábja is megjelenik.

Kicsik és nagyok is biztosan találnak a maguk számára megfelelő szórakoztató programot Csalán, ahol május 22-én, vasárnap gyermekmajálist és családi napot rendeznek. A megszokott helyszínen, a Török Ignác utcában délután három órakor kezdődik a rendezvény, amely este nyolc óráig tart. A délután folyamán végig „működik” a gyerekek kedvence, az ugrálóvár, a mobil játszóházban 8 éves korig játszhat az aprónép. Családi társasjátékokkal is készülnek a szervezők, lesz arcfestés és csillámtetoválás is, este hattól hétig pedig az óriásbuborék show-t élvezhetik a résztvevők. Az eseményen fellép a Főnix Rock & Roll Sporttánc Egyesület, és a közönség láthatja a mini jazz tánccsoport flashmob műsorát is. A Bogárháton című interaktív mese előadásban a rovarvilággal ismerkedhetnek a gyerekek, a felnőtteket pedig az Operett Musical Voice művészei repítik vissza a táncdalok világába. A napot a Mephistó zenekar koncertje zárja.

A részletes programok a www.fehervariprogram.hu oldalon olvashatók.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben