Gyógyítás energiával

Amikor a műtét és az orvostudomány csődöt mond, akkor az emberek alternatív lehetőségek után nyúlnak, hogy meggyógyuljanak súlyos betegségeikből. A természetgyógyászat olyan módszereket is alkalmaz, melyek hivatalosan nincsenek elfogadva, mégis siker koronázza őket.

Az alternatív gyógyászat közé tartozik a homeopátia vagy mondjuk az akupunktúra. A hagyományos kínai orvoslás besorolása pedig országonként eltérő lehet, ugyanis bizonyos helyeken alkalmazzák az orvosok, míg máshol egyáltalán nem. Ne felejtsük el, hogy mostanában kiforrott tudományos orvoslás csak kétszáz éves múltra tekint vissza és olykor különböző válságokat is megélt már, mert nincs minden pontja bizonyítva. Bárhogy is van, a szellemsebészetet, vagy más néven pszichotronikát az egyik legismertebb alternatív gyógymódok közé sorolják.

Számos alternatív gyógyászati szakértő nem az ember fizikai-biológiai testével foglalkozik, hanem a „lelkével”. Materialista, anyagelven működő társadalmunk és orvostudományunk éppen ezért sem tudja magáévá tenni és befogadni az ilyen gyógyászati lehetőségeket. Arról van szó ugyanis, hogy nem csak testünk, de lelkünk is van és különböző energetikai központok találhatók a testünkön. Ezek az energiaközpontok egyelőre semmilyen műszerrel nem mérhetők. Sőt, az egész testünket körbe öleli az energia, ami nem más, mint az auránk. Az aurának színei is vannak és az auralátók a színek alapján is már nagyon sok mindent megtudnak mondani az emberekről. Például a piros energia a szenvedélyt jelzi, de a barna szín energiahiányra utal. Viszont az auránknak is több rétege van és a következőképpen hívják őket: asztrális, mentális, éteri, mennyei és ketherikus. Mindegyiknek más a színe, jellemzője és a funkciója is. Az előbb említett energiaközpontok, vagy rendszerek pedig a csakrák, amik a gerincoszlop mentén helyezkednek el egymás alatt és a fizikai testünk funkcióit is ellátják. Ha az egyik csakra nem megfelelően működik, akkor ez hatással van a testre is. Például a napfonat csakra a köldökünk környékén helyezkedik el, és elzáródása esetén gyomorproblémája lehet az embernek. Továbbá meg kell említenünk a meridiánokat, amik energiapályák és hálózatok, így szintén hatnak a testünkre. A szellemsebészet tehát nem a fizikai testtel foglalkozik, hanem az energiatesteinkkel, továbbá a lélekkel és a szellemmel.

Nagyon sok betegségre mondják azt, hogy lelki okokra vezethető vissza, ezt még a pszichológiában és az orvostudományban is használják. Nem is sejtik, hogy szó szerint erről van szó és amint ott megoldódik a probléma, a páciens és a szervezete, azaz fizikai teste máris helyre jön! A pszichotronikusok pedig pontosan így kezelnek betegeket: nincsenek szikék, műtétek, egy csepp vér sem folyik, nincs fizikai érintés, hanem a lélekkel veszik fel a kapcsolatot. Hogy hogyan is működik ez? A legtöbb szellemsebész kilép a testéből és ugyanezt teszi a páciens is, még ha ennek nem is feltétlenül van tudatában. Többen meditációban, vagy legalábbis egy ellazult tudatállapotban vannak, amikor a „műtétet” végzik. A szellemsebész „látja” a képességeivel, hogy mi a probléma gyökere és hogyan is lehet azt orvosolni, ugyanis érzékeli a másik személy szellemtestén a tüneteket. Meggyógyítja azt, majd végül a lélek visszalép a testbe, ami által a meggyógyult rész integrálódik és felülírja a fizikai test problémáját. Más esetekben a testből sem kell kilépni, hanem a gyógyító belenyúl a másik energetikai terébe és rendszerébe – természetesen itt sem a fizikai kezével -, így azokat teszi helyre. Mivel minden energia, így minden rezeg. Rezegnek az atomok, melyekből a testünk áll, ám az energetikai testünk is rezeg csak éppen más frekvencián. A szellemsebészeti műtétek tehát szintén más frekvenciasávon mennek végbe más energetikával. Sok lelkibetegség az érzelmi blokkok és fájdalmak újraértékelésével gyógyulhatnak meg, melyekre a gyógyító rálát, ugyanúgy, mint a csakrák és energiarendszereink problémájára. Mint említettük minden rezgésben van és tudatossági, valamint spirituális szintünktől függ, hogy mit hogyan érzékelünk. A pszichotronikusok a valóság nagyobb szeletét tudják látni vagy érzékelni.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben