Hajóút indul a Bermuda-háromszögbe és ha eltűnsz visszafizetik az árát

Egy amerikai székhelyű utazási cég azt kínálja, hogy a Bermuda-háromszögbe induló tengerjáró hajó utasainak árát teljes mértékben visszafizetik, ha eltűnnek az Atlanti-óceán északi részén a körút során.

Az ajánlatot az ügynökség honlapján hirdették, ahol megemlítik, hogy nem kell aggódni az utazók eltűnése miatt a Bermuda-háromszög túrán, mert nem valószínű, hogy ilyen incidens megtörténik. De ha mégis bekövetkezne egy ilyen megmagyarázhatatlan rejtély, akkor az utasok 100%-ban visszakapják befizetett pénzüket.

Az útra meghirdetett különleges ajánlat minden bizonnyal számos kattintást hozott az cégnek, ami egészen pontosan 1450 angol fontért vásárolható meg, vagyis megközelítőleg 700.000 forintba kerül ez a felejthetetlen kaland.

A tengeri körút 2023 márciusában New Yorkból indul, és az Atlanti-óceánon keresztül a norvég Prima vonalon halad a Bermuda-háromszög felé.

Hogy pontosan kik fogják igénybe venni ezt az ajánlatot, azt egyelőre nehéz megmondani, ugyanis az ügynökség oldalát elárasztották az emberek gúnyos reakciói, hogy mégis kinek szól ez az ajánlat, ha mégis eltűnnének? Ki fogja visszakapni a befizetett összeget, hiszen a szellemeknek a pénz mit sem ér.

A felvetések jogosan, bár az ötlet sem mondható utolsónak. Kíváncsian várjuk a 2023 márciusát követő fejleményeket és az utasok, valamint a utazási cég beszámolóit.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben