Halestorm – megjelent a Back From The Dead

Az amerikai Grammy-díjas hard rock banda, a Halestorm ötödik stúdióalbumával debütált

A ’Back From The Dead’ címre keresztelt korongot a világjárvány előtt három hónappal kezdték készíteni, és hamar az egyszerű dalszerzésből a túlélés kérdésévé vált a zenekar számára.

Lzzy Hale énekesnő így emlékezett vissza erre az időszakra: „A lezárások miatt nem tudtunk fellépni, így turnézni sem. Ekkor én nagyon mélyre kerültem, identitásválságba estem. Ez a lemez annak a története, ahogyan kimásztam a gödörből. A mentális egészség megőrzésének, a túlélésnek, a megváltásnak, önmagunk újrafelfedezésének és az emberiségbe vetett hit fenntartásának az útja.”

A kiadványról tavaly augusztusban megjelent a címadó dal, idén februárban pedig a „The Steeple” című felvétel. Mindkettő egyből közönségkedvenc lett, emellett pedig a szakma elismerését is elnyerte a Rolling Stones magazin így jellemezte: "egy harapás, katartikus üvöltés az akadályok akár a halál leküzdéséről”.

Mutatjuk az egyik kedvenc zúzós darabunkat a korongról, a „Wicked Games”-t: 

A Halestorm november 14-én Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel az Alter Bridge és a WVH Mammoth társaságában, jegyet a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vehettek.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben