Hamarosan újra színpadon a Kontroll Csoport!

A legendás underground zenekar idén augusztusban egy koncert erejéig újra összeállt, de a sikert látva és engedve a közönség kérésének október 22-én az A38 Hajón még egyszer színpadra lépnek, különleges vendégek társaságában.

A formáció 1980 szilveszterén lépett először nyilvánosság elé Wahorn András pomázi házának pajtájában, az URH zenekar újévi koncertje előtt. A csapat két és fél éves fennállása alatt mintegy negyven dal született, lemezt azonban az akkori időkben nem készíthettek. A búcsú fellépésük 1983 májusában volt, ezt követően még néhány ünnepi alkalommal összeállt az underground együttes. 

A formációból az eredeti tagok közül október 22-én fellép: Bárdos Deák Ágnes (ének), Müller Péter Sziámi (ének), Hajnóczy Csaba (gitár), Kistamás László (ének) és Farkas Zoltán (basszusgitár). A zenekaron kívül színpadra áll Müller Péter Sziámi néhány társszerző vendége, köztük Takáts Eszter, Menyhárt Jenő, Víg Mihály, Kiss László, Másik János, a Napidal játék mind a 366 dalát megzenésítő, első lemezén dolgozó Schwenk András, valamint a Napidallal Társulás és az arra épülő, tévéműsorként decemberben induló Dalműhely állandó zenekara, az ATMO.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben