Hétvégén nyílik a Puskin Kuckó!

Ahogy minden ősszel, most is újraindul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, minden szombat és vasárnap, filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel. Visszatérő és új vendégeinkkel – még a szokásosnál is több kuckós mozizással!

Koncertjeinken sorozatunk sztárjai zenélnek a publikumnak: Gryllus Vilmos ősszel és télen is elhozza gitárját, érkezik a Kolompos – és karácsonykor a Rutkai Bori Banda rakja zenés ajándékát a fa alá. A Nefelejcs és a Fabula bábszínház két-két produkcióval készül a Kuckóba – és nálunk ebben az évadban mutatkozik be a Pagony Kiadó és a Jurányi Ház közös mesesorozata két előadással: októberben Rezes Judit és Szabó Győző Boribonról és a 7 lufiról, Tenki Dalma és Georgita Máté Dezső a hisztis királykisasszonyról mesél.

A Legkisebbek mozijának kínálatát bővítettük a 2022-es őszi-téli évadra: lesz olyan programnapunk, amikor párhuzamosan két filmet is vetítünk. Egyet a kicsiknek és egyet a kicsit nagyobbaknak. Mások mellett vásznon hősködik a Mancs őrjárat, a kuflik, elvarázsol minket A tenger dala, megnevettet A kis kedvencek titkos élete, beiratkozhatunk a Mágikus állatok iskolájába – de természetesen az olyan magyar klasszikusok sem maradhatnak ki, mint a Vili, a veréb, a Szaffi, a Lúdas Matyi. És nincs Puskin Kuckó Bogyó és Babóca, valamint Lengemesék nélkül sem.

Ráadásul csodaszép új falidekorációt kapott, valamint újabb játékokkal és gyerekkönyvekkel bővült a mozi játszósarka is – hogy a koncertek, színházi előadások és a mozizás előtt is igazán kellemes legyen az időtöltés a Kuckóban!

A 2022-es program megtalálható honlapunkon, ahonnan új katalógusunk is letölthető, amely persze a moziban nyomtatott formában is elérhető!

Jegyek a helyszínen és netes felületünkön már vásárolhatók. Mindenkit várunk szeretettel!

Online lapozható programfüzet >> yumpu.com/en/document/read/67143206/puskin-kucko-2022-szeptember-december-katalogus

Jegyvásárlás >> puskinmozi.hu

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben