Image klippel jelentkezett a Lovecrose

A magyar nyelvű metalcore banda egy új image klippel jelentkezett. A csapatnak hosszú idő után ez az első videoklipje és a nemrég megjelent Vakon futunkkal együtt így a készülő harmadik stúdióalbum első előfutára lett.

A Minden lángol című stúdióalbum Hammerworld mellékletként még 2020 végén jelent meg, azóta ahogyan a covid-helyzet engedte, a banda az ország több pontján is klub bulikon és fesztiválokon is bemutatta az anyagot.

A Létezned kell egy pörgősebb technikásabb, de abszolút pozitív hangvételű „életigenlő” dal.

„Annak tükrében ami a világban jelenleg zajlik, úgy éreztük szükségünk van egy ilyen dalra, kell hogy megpróbáljunk így is minden pillanatot megélni, mert az időnk rohadt gyorsan telik. Nekünk pedig muszáj mindig a legjobbat kihozni abból ami körülöttünk van.”

A hangzásért most is a No Silence Sound Studio felelt, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme. A zenekar közben még egy videoklipen dolgozik, ez szintén látható lesz hamarosan. Szerveződnek továbbá a tavaszi és a nyári koncertek is, aki szeretne ezekről friss infót kapni kövesse a banda facebook oldalát.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben