Megállíthatatlanul beindult a Hűvös zenekar

A tavalyi Kikeltető tehetségkutató felbukkant együttes még a szárnyait bontogatja, máris új dallal és egy klippel jelentkeznek. A Hűvös egyedi stílusával rövid időn belül feltette magát a hazai zenei térképre. A négy szegedi egyetemista srác tervei szerint idén megjelenik debütáló albumuk is.

„A Legyen úgy a komfortzónából való kilépés kérdéseit feszegeti, legyen az a szerelemmel, barátsággal kapcsolatos szituáció vagy bármilyen más élethelyzet. Zeneileg ötvözi a ’60-as, ’70-es évek klasszikus rock hangzását egy modernebb, új hullámos zenei felfogással.” – foglalja össze Vidiczki Zsombor frontember.

„Az ifjúság hite és elszántsága rendszerint nem ismer lehetetlent. Ékes bizonyíték erre a négy szegedi fiatalember esete, akik a pandémia nehézségei ellenére zenekart álmodtak, és immár csupán karnyújtásnyira vannak első albumuk megjelenésétől.” – írta róluk a Délmagyar.

A Hűvös 2020 nyarán alakult alternatív pop/rock-ot játszó fiatal zenekar. Tagjai Vidiczki Zsombor (ének, gitár), Kormos Dénes (gitár), Mucsi Barna (dob), Kállay András (basszusgitár). A zenéjükben a 60-as évek klasszikus stílusait, gondolatait öltöztetik modern köntösbe, így igyekeznek a korszak szabadságérzetét visszaadni. Jelenleg az első nagylemezükön dolgoznak, amiben minél színesebben próbálják majd átadni az üzenetüket. Többször voltak a Carson Coma előzenekara, felléptek már az A38 hajón, a Szegedi Ifjúsági Napokon is.

https://www.facebook.com/Huvosband/
https://www.instagram.com/huvosband/
www.goldrecord.hu

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben