Megjelent az első Endless Project nagylemez

A 1st_ep nevű kislemezük után a zenekar idén márciusban elkészítette az első nagylemezét, melyen igazi „stílusorgia” hallható. A 11 dalra főként a progresszív rock megnevezés mondható, de megjelennek a táncolósabb funky, a dühöngő metál vagy a bólogatós stoner szálak is.

A zenekar tagjai Mikó Lászlóra (Remember Home Audio) bízták a produceri és hangmérnöki munkát, akinek a zenei tapasztalata, és igényessége remekül megjelenik a lemez hangzásában. A szövegek irodalmi igényességgel íródtak, rendre a társadalmi problémákat mutatják be, amelytől könnyen azonosulhatunk velük, ha figyelmesen hallgatjuk. Helli Niki hangja tökéletesen követi a zenei aláfestést, hol erős, hogy kellően nőies dallamvilágot mutatva a hallgatóságnak. Czuczor Dániel basszusgitár játéka jelentős „testet” ad a daloknak, Semperger Dávid precíz dobolása úgy lüktet, mint egy tehervonat, a két gitáros Kis Csaba és Suha Tamás témái és szólói pedig a leszedik az ember fejét – szigorúan jó értelemben.

A lemezen lévő dalok közül a Plakátmagányhoz és a Cirkuszhoz videóklip is készült, és még bőven van tervük a következő időkre, szóval mindenképp érdemes a zenekar közösségi oldalát bekövetni.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben