Megjósolta a világjárványt, most az UFO-król mondott jövendölést

Egy médium, aki előre látta a 2020-as koronavírus-járványt most felfedte jövendölését, miszerint a következő két évben több információt kap a nyilvánosság az idegen inváziókról.

Deborah Davies médium azt jósolta, hogy a közvélemény több információt kap majd az idegenekről és az ufókról. Az 54 éves nő így nyilatkozott:

„Úgy látom, hogy több információt fognak megosztani a kormányok a nyilvánossággal a bolygónkat meglátogató idegen élet ismert jelenlétéről. Azt is látom, hogy egyre többen fognak beszélni az otthonukban és kertjükben lévő furcsa fényekről, és a nyilvánosság közösen beszél majd erről”.

A médium azt is megjósolta, hogy a koronavírus "enyhe betegséggé" rendeződik, de úgy véli, hogy egy "sokkal erősebb vírus, amely esetleg mutáció lesz", ugyanazokat a problémákat fogja okozni, mint a világjárvány.

"Úgy érzem, valami megjelent a világunkban, ami azt jelenti, hogy mindig valamilyen éberséggel kell élnünk a társadalmi távolságtartással kapcsolatban."

Deborah kijelentései abszolút nem hatnak az újdonságok elsöprő erejével véleményünk szerint és talán nem is mondott olyat, amit bárki más ne gondolt volna, de hogy a nyilvánosság előtt felvállalva kimondta a földönkívüliek létezésének tényét és a velük való esetleges találkozás lehetőségét, az talán egy kisebb reményt ad arra, hogy ez a jövőben egyszer valóban megtörténik.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben