Mi történt az idei nemzetközi UFO Világnapon?

UFO Világnap? Igen, ilyen is létezik és minden évben július 2-án tartják résztvevőik, hogy felhívják a figyelmet a titokzatos azonosítatlan repülő tárgyak és a földönkívüliek több ezer éves létezésére. De nem is a múlt, sokkal inkább a jelen és jövő volt benne érdekes, hiszen szó volt a pápa lemondásáról, a titkosított dokumentumok feloldásáról, a bolygónk elhagyásáról, idegen invázióról és számos apokaliptikus dologról, aminek még csak a felszínét tapossuk...

Ezek a furcsa tárgyak és fennmaradt megmagyarázhatatlan leletek, amelyeknek vagy nem szabadna létezniük vagy egyáltalán nem illenek bele a megmagyarázható történelmünkbe, már évtizedek óta sokak fejében vitát és kíváncsiságot váltanak ki. Az UFO Világnap célja, hogy bátorítsa az embereket arra, hogy beszéljék meg az UFO-kkal kapcsolatos hiedelmeiket, tapasztalataikat, véleményüket és gyűljenek össze, hogy osszák meg egymással a földönkívüliekkel kapcsolatos különféle elméleteiket.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy az UFO-k létezését nem fogadták el hivatalosan az űrügynökségek szerte a világon még akkor sem, amikor már sok bizonyíték merült fel az idegenekkel kapcsolatban. Több ismert incidens is arra késztette így hát az embereket szerte a világon, hogy követeljék a hivatalos szervek vizsgálatát és nyilvánosságra hozatalát a témában, beleértve az Egyesült Államok Pentagonját is.

Az idei UFO Világnap középpontjában is természetesen ez állt, hiszen a szervezet egyszerűen dobott egy gumicsontot az emberek elé, ahogyan a Roswell-incidens aktáival is tette. Vagyis a titkosítás alól feloldott dokumentumok sorait feketével kisatírozták, majd odaadták a nyilvánosságnak, hogy ők bizony nem titkolnak semmit, minden információt az emberiség részére bocsátanak. Azonban így nem hogy az igazságra sem derült fény, az UFO kutatók kedélyeit még jobban felpaprikázták ezzel a cselekedettel, ami további teóriákat és apokaliptikus gondolatokat szült világszerte, amelyre valljuk be őszintén bőven van esély.

Ugyanis a világnapon világszerte beszéltek arról, hogy az idegenek évezredek óta itt élnek a Földön közöttünk, sőt, fejlődésünkbe és teremtésünkbe is ők avatkoztak be. Azonban elértük azt a technológiai szintet, ahonnan tovább már csak spirituálisan lennénk képesek tovább fejlődni, de ezt nagyban akadályozzák a világban történő események. A teóriák ebből kiindulva azt a következtetést vonták le, hogy az elmúlt évek apokaliptikus jóslatai éppen most készülnek megvalósulni.

Vagyis az utolsó pápa és a keresztény egyház végnapjait most éljük, erről szólt a világsajtó is augusztus végén, ugyanis Ferenc pápa 85. életévében bejelentette, hogy egészségi állapotára hivatkozva fontolóra vette lemondását. Többek között a Vatikán már a földön kívüli élet elfogadásáról is beszélt és arról is, ha leszállnának közénk csészealjaikon az idegenek, akkor kötelességünk lenne őket megkeresztelni Krisztus nevében. Ez eddig elképzelhetetlen volt, sőt mi több: eretnekség, így joggal következtethetünk arra a tényre, hogy akár ez is csak idő kérdése és az invázió megtörténik, amivel már az egyházak nem tudnak mit kezdeni, így jobb nekik, ha eltűnnek hivatalukból, nehogy már őket hibáztassa bárki is, amikor többszörösen kijelentették, hogy márpedig földönkívüliek nem léteznek, azok csak testet öltött gonosz démonok, akik rontást hoznak az emberekre.

Mindenesetre érdekes összefüggés és együttállás, hogy minden jövőre mutató jel elég baljós. A háborúk és a válságok már szinte nem is olyan fontos tényezők, sokkal inkább érdekesebbek azok a fejlemények, amelyek éppen az űrkutatásban zajlanak. Nem véletlen, hogy egyre több vagyonos ember foglal magának helyet a Marsra készülő kolóniákba, aminek ékes példája Elon Musk munkássága vagy éppen a szeptember 3-án tesztútjára induló Artemis 1 űrrakéta. Amely ha sikeresen körbejárja a Holdat és visszatér a Földre, akkor 2024-ben az Artemis 2 egy négyfős legénységgel kíván landolni a Holdon, ahol évtizedek óta nem jártunk. Az UFO Világnapon erről is esett szó, amelynek okát szintén a földönkívülieknek gondolják, mondván nekünk embereknek nincs ott keresni valónk. További érdekesség, hogy a 2026-os tervekben már Artemis 3-ról beszélnek, ahol már nemcsak a Hold és a Mars lennének úti célok, hanem sokkal távolabbi bolygók és galaxisok.

Nagyon úgy fest, hogy a bolygónkat kihasználtuk és jelenlegi életünk a jelenlegi életterünkkel együtt a végéhez közeledik és az univerzum más pontjain kell folytatnunk utunkat, a jelek szerint más civilizációkkal együtt, új törvények között.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben