Mit jelent az ébredés? Egy rövid gondolat futtatás, hogyan menj ki a testedből, és mi az az Önmagadba visszatérni…. A királyainkat is megölték előszőr mielőtt királyokká váltak

Egy rövid gondolat futtatás, hogyan menj ki a testedből, és mi az az Önmagadba visszatérni….

Mit jelent az ébredés?

Mi az első és legfontosabb pontja?

Mikortól nem tudnak veled mit kezdeni?

Annyian annyifélét mondanak, sok teória és tanítás létezik, de igazából olyan, mintha egy spirál alakú 4-5 dimenziós útvesztőben próbálnánk a kiutat keresni 3d-s testtel. A felébredt emberekre jellemző valami, nem igazán nagyképűsködnek. Nem igazán osztják az észt. Egyszerűen csak a céljukon vannak, és teszik a dolgukat.

Az Isteni rendhez való kapcsolódás piramis alakú, azaz a legfelsőbbhöz csatlakozunk, szintenként visszatérve a forráshoz, míg egyé nem vállunk vele újra. A lefelé jövetel a 3 dimenziós valóságunkban is szintén valahogy így alakul, és egyszerűen csak most visszafelé kell pörgetnünk az események fonalát.

A valódi ébredés első pontja:

Tudod, hogy szellemi lény vagy, potenciálisan végtelen képességekkel. Ebben az állapotodban felül tudod írni a fizikai valóság törvényeit, vagyis bele tudsz szólni, mert teremtő nézőpontból tekintesz rá. Ezt nagyon egyszerű elmondani, de nem annyira egyszerű megcsinálni. Elsőként mindenképpen azt javaslom, hogy keresd azokat az élményeket, amik „testen” kívüli. Az valódi tapasztalás lenne, és máris bizonyosságot szereznél, hogy te nem vagy azonos az anyaggal.

Mit gondolsz, miért kell téged beleegyeztetni a dolgokba, amik számodra nem biztos, hogy előnyösek? Miért is van az, hogy létezik a szabad akarat? Miért nem igáznak csak úgy le, és ennyi, a diktatúra miért tud csak lépésről lépésre kiépülni?

Pontosan, mert nagy a hatalmad, egyesével mindegyik embernek, összefogással pedig, nos ez azt hiszem olyan erő, amitől senki nem akar „pofont” kapni.

Tudtad, hogy az uralkodókat, magyar királyainkat, hogyan avatták? Nem, nem igazán úgy, ahogy te láttad a történelem könyved lapjain.

A színfalak mögött:

A papjaik kicsit „megölték őket” – azaz egy mesterséges exteriorizációba (testen kívülre) tették, ki a testükön kívülre. Pontosan jól érted, aztán pedig újraélesztették. Onnantól, hogy valaki megtapasztalta a testen kívüli élményt, már megtette azt a lépést, hogy megértette, ő egy szellemi lény. Nehogy félreértsetek, senkinek sem ajánlom, hogy ezzel kísérletezzen, már hogy a testtel és annak elkábításával. Inkább a meditációnak azzal a fajtájával, hogy a figyelmi egységeket kiteszed a szoba különböző pontjaira, és onnan is túl, és minél messzebbre és messzebbre, majd egyszer csak meglepően fényes lesz körülötted minden. Mert a befelé fordulás lehet úgy is, hogy nem a testedbe fordulsz be, hanem Istenbe, Önmagadba. A tested nem Önmagad.

Csak ülj le, és maradj csendben.

Csukd be a szemed, és az érzékelésedet kezd el használni. Figyeld körülötted a világot. A figyelmedet helyezd ki, eleinte a szoba pontjaira. Aztán egyre távolabbi pontokra. Valójában így haladsz önmagad felé, és így jössz kifelé az anyagból.  Napi 20-30 perc. Tudni fogod, mikor sikerült.

Szeretettel: Manyi

Ha még több érdekességre vágysz, kövess be minket a Facebook oldalunkat is, naponta jelennek meg ott is az új cikkek! Irodalom, spiritualitás, ezotéria, zene, és még több zene….

https://www.facebook.com/faklyaradio

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben