Origami ékszerek - Biri Magdi bármiből hajtogat

Biri Magdi csodálatos ékszeritől minden nő szíve gyorsabban kezd verni, ráadásul olyan anyagokat használ, amik bárkinek a háztartásában megtalálhatóak. Póló, zsinór, fémek, beton...

Ékszer tervezéssel, készítéssel 2014 óta foglalkozom. Véletlen szerű találkozás volt ez. A közösségi médiában láttam meg egy póló anyagból készült ékszert. Megtetszett, elkészítettem a sajátomat, egy teljesen más darabot, megmutattam az ismerőseimnek, nagy sikert aratott, így kezdődött ékszer tervezői pályafutásom. Kezdetben pólóanyagból, édesanyámtól kapott maradék textilekből, édesapámtól kapott mütyürökből készültek ékszereim.

Majd jött az origami, ugyancsak véletlen szerűen. Nagyobbik kisfiammal origamiztunk, amikor jött az ötlet, mi lenne, ha ékszereket készítenék a technikával textilből? Tudtam milyen anyagból működhetne, kipróbáltam és működött. Azóta sok év telt el. A stílusom rengeteget finomodott, de persze mindig lehet újat tanulni, mutatni.

A pólóanyagot felváltotta a zsinór és az általam megalkotott minimál vagy csomózott minták. Az origami ékszereknél maradt az újrahasznosítás, szabászati maradék textilek, bőrök. Vannak komplikált, de egyszerű darabok is. És szívesen társítom akár fémmel vagy betonnal, fonalakkal, vagy vegyítem a két technikát.

Origami ékszer

Általában egyedi megrendelésekre dolgozom, de Zeka Styling - nál is megtalálhatók ékszereim és időnkét design vásárokra is hívnak, megyek. A vírushelyzet szerencsére nem szegte a hölgyek kedvét, hogy az ékszereim mellett döntsenek, ha valami különlegeset, személyre szólót keresnek. Olyan nők viselik ékszereimet akik vállalják önmagukat, egyediségüket, akik nem félnek megmutatni kik is ők valójában, önazonosak.
Lehet  érzékeny királylány, amazon, vagány, díva, egyetemista, édesanya, üzletasszony... a Birimagdi ékszerek minden egyéniséghez, stílushoz kiválóan illik. A stílusosság garantált.


Egyedi megrendeléseket a Birimagdi creations Fb.oldalon tudok fogadni. Instagram - birimagdi weboldal - www.birimagdi.hu

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben