Új generációs tini- ukulele és tudatosság: Müller Tímea

Müller Tímea 12 éves csoda, kicsi kora óta tudatosan halad a siker felé, képzi magát, táncol, énekel, zenét szerez. 

Az új generációs gyerekek között már egyre jobban megfigyelhető a tudatosság, amivel az életüket elkezdik, és végig, arról le nem térve haladnak a céljuk felé. Abszolút felnőtteket megszégyenítő tudatossággal gyakorolnak, és teljes lazasággal állnak ki a nagyközönség elé, gyermeki tisztaságukon keresztül hozzák az új világ üzenetét: 

Itt vagyunk, és jobbá tesszük a világot azzal, amit teszünk.

Hozzá tenni jöttünk az élethez, nem csak elvenni. 

"Csak néztem, ahogyan lazán leült a stúdióban, eljátszotta ukulelén a saját maga által szerzett dalt, hibátlanul, felnőtteket meghazudtoló profizmussal, mosolyogva.  Engem is tanít. " - meséli Klajkó Szandra Müller Timi tanára, aki óvodás kora óta,  egyengeti az útját.  

Annyira tudatos, hogy felmerül bennünk, biztosan előző életéből hozta ezt a gyakorlottságot és tudatosságot. 

Szülei ott állnak mögötte, és támogatják mindenben. Úgy gondolom, ilyen egy jó szülő páros, akik maguk is benne vannak a "buliba" és gyermekük képességeit hagyják kibontakozni.  Ez is az új generációs szülő minta lehet, hogy nem rákényszerítik az akaratukat, minek kell legyen a gyermekül útja, hanem megengedik, hogy ő járjon rajta., miközben ott állnak mosolyogva mögötte, és vele együtt örülnek a sikereinek. 

Első önálló videoklipje pár napja jelent meg a Youtubeon és 3 nap alatt rengeteg embert ért el.  A klip vidám, olyan mint Timi, vidám, és profi.  Remélem sokaknak jó példa lesz, és minden serdülő ilyen tudatosan éli az életét. Ha így lesz, csodás jövő elé nézünk!  Minél több gyermek a saját céljára kerül és a számára boldogságot okozó utat kezdi el járni, annál nagyobb a valószínűsége, hogy békés és kiegyensúlyozott világ születik. 


Dalszerző, Dalszövegíró, Énekesnő: Timella (Müller Tímea)

Hangszerelés, Keverés: Csutorás Bánk

Videóklipp: Csutorás Bánk /ig: bankcsutoras/

Producer, Manegament: Klajkó Szandra, Csutorás Bánk

Köszönet nekik:

Klajkó Szandra /ig:

leleklazito_klajkoszandra/, Koczka Bogi, Csutorás Bánk, Veréb Tamás /ig: tamas_vereb_official , Koczka Tamás, Cseh Judit, Szüleim és a srácoknak akik szerepeltek!

Sok sikert a továbbiakban is!

Szeretettel: 

Manyi 

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben