Új videóval állt elő a Lovecrose

A magyar nyelvű metalcore zenekar egy új image klippel jelentkezett. A csapatnak ez a harmadik megjelenése, és a nemrég megjelent Vakon futunkkal, valamint a Létezned kell című dallal együtt a készülő harmadik lemez egy újabb előfutára.

A Minden lángol című stúdióalbum Hammerworld mellékletként még 2020 végén jelent meg, azóta ahogyan a covid-helyzet engedte a banda az ország több pontján is klub bulikon és fesztiválokon is bemutatta az anyagot.

A Szemvillanás egy tempósabb és feszesebb metalcore muzsika lett, ami zömében a műfaj klasszikus elemeiből építkezik. A dal a rohanó időről szól, amit mi magunk is egyre jobban érzünk ahogy telnek az évek és idősebbek leszünk. Belegondolni abba hogy milyen hamar repülnek el az évek és hogy mennyi meg nem valósított célt hagyunk eközben magunk mögött, na ez egy borzasztóan nyomasztó érzés. Ezt próbáltuk átadni ezzel a dallal.

Keverés és mastering a No Silence Studioban készült, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme. A zenekar közben ahogy ideje engedi dolgozik a harmadik lemezen, bár utóbbi időben külső ráhatások miatt kicsit lelassult a munka.

Mi is érezzük az emberekre nehezedő gazdasági problémákat, sajnos emellett zenekari szinten sem tudunk szó nélkül elmenni. Imádjuk ezt csinálni, és ahogy időnk és a tárcánk engedi készítjük a dalokat, és szervezzük a koncerteket.

Aki az éppen aktuális vagy szerveződő Lovecrose koncertekről szeretne friss infót kapni, kövesse a banda facebook oldalát.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben