Újratervezés – Tudjuk honnan hová is tartunk

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal mi az irány, ami felé lépünk. Amikor le kell egy kicsit állni, mert az élet rá kényszerít, akkor bele kell nézni a térképünkbe. Ahol most vagy azt is valahogyan, ha nem is tudatosan, de megtervezted.

Mindennek eljön a maga ideje. Nagyon pontosan talán nem is tudjunk a „csodáinkat” beütemezni. Valójában nem is kell, hiszen minden úgy alakul, ahogy számunkra a legjobb.

Ennek tudatában haladva, érezni kell a döntéseinket és lépéseinket igazán merre vezetnek. Az álmainkat pedig sorrendben kell megvalósítani, mert egyben nem bírunk velük. Kívánni és térképet rajzolnunk is így kell, lépésről – lépésre! 

Az elménk türelmetlen lesz, és nem tud majd mit kezdeni a drasztikus szünetekkel, avagy változásokkal. Meg kell tanulnunk pihenni és kikapcsolni ahhoz, hogy a dolgok tudjanak történni. A folyamatos pörgés megakadályozza annak történését, mert bizonyos görcsöket idéz elő. Ez összefügg az elengedés fogalmával. Tehát érdemes ilyen csodás időben akár madárcsicsergést hallgatva egy lágy zenével és frissítő üdítővel karöltve tervezni, vagy éppen újra tervezni!


Sok mosolyt kívánok!

Szeretettel :)
Klajkó Szandra LélekLazító  

Ha még több érdekességre vágysz, kövess be minket a Facebook oldalunkat is, naponta jelennek meg ott is az új cikkek!Ezotéria, spiritualitás, ufók, rock, életmód, minden van ami számít!

Tetszik és követem!

https://www.facebook.com/faklyaradio

Hasonló cikk: https://faklyaradio.hu/singlenew.php?id=474

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben