Ufók a Harmadik Birodalomban -

60 percnyi színtiszta beszélgetés, témafejtegetés és egy csipetnyi izgalmas vita egy korszak technikai vívmányairól, történelmi korszakokon innen és túl.

Megannyi szó esik e heti podcastünkben arról, milyen technikai vívmányok, kutatások és mely tudósok kapcsolódtak a II. világháború Németországának idegen civilizációkat kutató hányadához. A beszélgetés érinti az okkultizmus számos kérdéskörét, tudósok, mérnökök munkáját, a technikai, főleg repülési technikák korszerűsítése körül felmerülő kérdéseket, továbbá a németek által végzett Tibet-kutatásokat és annak lehetséges kimenetelét.És hogy kapcsolódnak ehhez a skandináv istenségek, milyen mértékű volt háború előtt, háború közepette és háború után egy harmadik birodalomnak nevezett új egység kíváncsisága és ténykedése, új civilizációk felkutatásáért? Honnan a csészealjak ötlete? Minta, tapasztalat alapján vagy csupán a repülési technika továbbfejlesztéséről van szó?

Milyen kézzelfogható bizonyítékok állnak a témát kutatók rendelkezésére és melyek, amelyek csak találgatásokba bocsátkoznak? És hogyan fonódik össze a témával Indiana Jones neve és azé, akiről e kalandos karaktert mintázhatták?

A mikrofonnál minden hétfőn 20:00-21:00 óráig Hajósi Péter és Miskolci László.

A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!

Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!

60 percnyi színtiszta beszélgetés, témafejtegetés és egy csipetnyi izgalmas vita egy korszak technikai vívmányairól, történelmi korszakokon innen és túl.

Megannyi szó esik e heti podcastünkben arról, milyen technikai vívmányok, kutatások és mely tudósok kapcsolódtak a II. világháború Németországának idegen civilizációkat kutató hányadához. A beszélgetés érinti az okkultizmus számos kérdéskörét, tudósok, mérnökök munkáját, a technikai, főleg repülési technikák korszerűsítése körül felmerülő kérdéseket, továbbá a németek által végzett Tibet-kutatásokat és annak lehetséges kimenetelét.