Tatabányáról indult, majd pedig urbánus környezetben töltötte életének első négy évtizedét Zoltán, aki ezalatt vállalkozást vezetett, a budapesti belváros mozgalmas világában élte mindennapjait és időnként ábrándozott csak arról, milyen jó is lenne egy saját, önálló ház, telek vagy kert. Olyan családi közegből jött, ahol a bor szeretete felmenőkön átívelt, nem csoda talán, hogy a borok iránti érdeklődés, mindig is meg volt benne.
Zoltán mintája tökéletes a mai világunkban annyira fontosnak számító végzettség kérdésére, hiszen az ő példája szemlélteti a legjobban: karossziéra lakatos végzettségével is kitűnő őstermelő, aki valóban ért ahhoz, amiben jelenleg is tevékenykedik, elvégre szívvel-lélekkel és ösztönből csinálja azt.
Innen is a 2019-ben alapított pince elnevezése, melyre 2016-ban ösztönösen találtak rá és azóta is ösztönösen vezetik: az Ösztön Pince. Ahol azóta temérdek változás és fejlődés vetette kezdetét: 1700 tőke telepítése, a helyi szőlőből borok elkészítése, melyet a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel palackoznak.
És persze ha szőlő, akkor bor, ha bor akkor pedig sajt, amivel színesedett az Ösztön Pince kínálata azóta mióta megnyitotta kapuit, melyet megtámogat még a tudásszomj is, amit szakiskolában bővítenek tovább.
Az alázatosan vezetett kisüzemi környezetben pedig olyan nedűk lelnek napvilágot, mint például a Covid Cuvée-nek keresztelt bor, elvégre egy ütős név mellé, ütős bor dukál!
Márpedig aki ilyet alkot, tudjuk jól: hallunk még felőle!
A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!
Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!
Tatabányáról indult, majd pedig urbánus környezetben töltötte életének első négy évtizedét Zoltán, aki ezalatt vállalkozást vezetett, a budapesti belváros mozgalmas világában élte mindennapjait és időnként ábrándozott csak arról, milyen jó is lenne egy saját, önálló ház, telek vagy kert. Olyan családi közegből jött, ahol a bor szeretete felmenőkön átívelt, nem csoda talán, hogy a borok iránti érdeklődés, mindig is meg volt benne.
Zoltán mintája tökéletes a mai világunkban annyira fontosnak számító végzettség kérdésére, hiszen az ő példája szemlélteti a legjobban: karossziéra lakatos végzettségével is kitűnő őstermelő, aki valóban ért ahhoz, amiben jelenleg is tevékenykedik, elvégre szívvel-lélekkel és ösztönből csinálja azt.
Innen is a 2019-ben alapított pince elnevezése, melyre 2016-ban ösztönösen találtak rá és azóta is ösztönösen vezetik: az Ösztön Pince. Ahol azóta temérdek változás és fejlődés vetette kezdetét: 1700 tőke telepítése, a helyi szőlőből borok elkészítése, melyet a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel palackoznak.
És persze ha szőlő, akkor bor, ha bor akkor pedig sajt, amivel színesedett az Ösztön Pince kínálata azóta mióta megnyitotta kapuit, melyet megtámogat még a tudásszomj is, amit szakiskolában bővítenek tovább.
Az alázatosan vezetett kisüzemi környezetben pedig olyan nedűk lelnek napvilágot, mint például a Covid Cuvée-nek keresztelt bor, elvégre egy ütős név mellé, ütős bor dukál!
Márpedig aki ilyet alkot, tudjuk jól: hallunk még felőle!
A Fáklya Rádióban elhangzott beszélgetést teljes egészében meghallgathatod vagy letöltheted ide kattintva!
Látogass el facebook oldalunkra, tekintsd meg a Fáklya Rádió elképesztően sajátos életét és nyomj nekünk egy like-ot, ha elnyerte a tetszésed!
Fáklya Rádió - Vigyük együtt a fáklya lángját!
Hozzászólások
A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be.