Ajándékozz tetoválást!

A karácsony egy nagyon jó alkalom arra, hogy tetoválást ajándékozzunk szeretteinknek. Azonban egy ilyen döntést legjobb a profikra bízni, ahol családias légkörben kaphatod meg azt az életre szóló élményt, amihez ugyan egész évben is hozzá juthatsz kedvezményesen, de most így az ünnepek előtt még kedvezőbb ajándékkuponokat használhatsz fel a Stingers Tattoonál.

Megdöbbentően tapasztaljuk, hogy már november közepétől karácsonyi hangulatban úszik az ország, legalábbis a bevásárlóközpontokban elkezdődik a "költsél minél többet a szeretet ünnepén" hangulat. Mikulás sapkák és szaloncukrok lógnak az árusok pultjain, plüss télapók másznak be a lakóházak ablakain, égősorok és feldíszített karácsonyfák sorakoznak a kirakatokban és ami a legrosszabb... karácsonyi pop zene szól mindenhol. Azonban mi már három évvel ezelőtt hagyományt teremtettünk erre és azt mondtuk ha karácsony, akkor is szóljon legalább valami jó zene, megtartva a tematikát! Úgyhogy ha eleged van Kevinből, a halászléből vagy a muter odaégett bejglijéből kipattant ünnepi vitából, akkor tárazd fel magad karácsonyi rock és metál slágerekkel, amelyek kizárólag csak a Fáklya Rádióban voltak hallhatóak és menj el a Stingers Tattoohoz varratni! Az ehhez szükséges podcastet és lejátszási listát megtalálod az alábbi linken ide kattintva.

Miért válaszd ünnepek előtt is a Stingers Tattoo-t?

Mindamellett, hogy komoly és hozzáértő szakemberek fogják elkészíteni neked az elképzelt mintát, folyamatos kedvezményeik mellett ajándékutalvány vásárlására is van lehetőség, ami talán a legjobb karácsonyi ajándékok egyike lehet a fa alatt. Az ezzel kapcsolatos részletekért keresd őket facebook oldalukon üzenetben, a 06-1-630-1672 telefonszámon, vagy személyesen betérve az igényes szalonba is megkaphatod a legátfogóbb információt a 1035 Budapest, Szentendrei út 19. szám alatt.

Kizárólag csak tetoválásra használhatom fel az ajándékutalványt?

Természetesen nem. A piercingek széles választéka is beletartozik a kedvezményes kosár tartalmába, de akár tetoválás eltávolításra is felhasználható, ahol az első alkalom ingyenes! Mindezek mellett lehetőség nyílik egyéb esztétikai kezelésekre is, mint például körömgomba eltávolítás vagy éppen bőrrejuvenáció, vagyis arcfiatalítás, ahol a Stingers Tattoo szakképzett hölgyei szeretettel várnak minden kedves vendéget.

A Stingers Tattoo folyamatos akcióit és újdonságait is érdemes figyelemmel kísérni a fentebb említett platformokon, így az általános kedvezményeik mellett könnyen megtalálhatod azt az időszakos lehetőséget, ami pont neked lett kitalálva.

Kívánunk mindenkinek a karácsony előtti hajtásban kellemes és nyugodt pillanatokat a tetoválás minták böngészésével, hogy mielőbb megtaláljátok a nektek megfelelőt, hogy még időben a zsebedben legyen a kívánt ajándékutalvány. Fontos megjegyezni azonban, hogy érdemes mihamarább meghozni a döntést legalább egy időpont egyeztetés fixálásával, ugyanis a Stingerses varrónők és varrófiúk naptára már jócskán telve van.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben