Média Ajánlat

Fáklya Rádió - Fény a sötétben!

Rólunk

Alapmentalitásunk, hogy egyedi és magas minőségű tartalmat készítsünk minden tekintetben, és ezeket technikailag kreatív és innovatív megoldásokkal támogassuk. A tulajdonosok meggyőződésének megfelelően küldetésünk az élőhangszeres zene támogatása és népszerűsítése, különleges és érdekes rádióműsorok sugárzása, lebilincselő olvasnivaló írása, élő közösség kiépítése olvasóinkkal és hallgatóinkkal – és természetesen partnereinkkel a kölcsönös megelégedettségen alapuló kapcsolat ápolása.

(A Fáklya Rádió tevékenysége nem áll semmilyen kapcsolatban az azonos nevű Fáklya Klub tevékenységeivel.)

"Bővebben a küldetésünkről és értékeinkről"

Műsorainkról

Változatos zenei összeállításaink mellett minden hétköznap élő, tematikus műsorokkal köszöntjük hallgatóinkat, amelyek közben a rock, az alternatív, a metál, valamint a blues és a jazz irányzatok legjobb dalait hallgathatják. Műsoraink egyben podcastek is, így bővebb infót a lenti bekezdésben találsz!

Podcastjeinkről

Műsoraink korlátlanul visszahallgathatók és letölthetők, hiszen podcast alapra építettük fel az egész rendszerünket – Magyarországon egyedülálló módon. Minden felvett műsor a Google Podcasts, az Apple Podcasts, a Deezer, a Radio Public, a Pocket Cast, a Stitchcer, iTunes, TuneIn, valamint a Spotify listái között is elérhető.

„Bővebben a műsorokról”

Magazinunkról

Igényes tartalom, végtelen téma: minden, ami érdekel! Magazinunk dinamikusan fejlődik az olvasóink igényének és a mi érdeklődésünknek megfelelően, látogatóink jellemzően művelt: a kultúra, a zene, az életmód, az egészség, a pszichológia, a természetvédelem, az állatvilág és a házi kedvencek, gasztronómia, valamint a paranormális és spirituális világ iránt érdeklődő férfiak és nők.

„Bővebben a magazinról”

Videós anyagokról

Magazinunk és Youtube-csatornánk tartalmát még színesebbé tesszük izgalmas videós tartalmakkal: GaszRock&Roll, Speciál, Zene és kultúra, Utazás, Bulvár és az elmaradhatatlan ParaSpiri is megjelenik. Minőségi felvételekkel, impozáns képi világgal, humorral és könnyedséggel fűszerezve készítünk tematikus videós podcasteket vagy a megrendelő elképzeléséhez igazított egyedi anyagokat.

„Bővebben a videókról”

Mobilról egyszerűen

Telefonos alkalmazásunkat a jelenleg ismert operációs rendszerekre fejlesztettük ki a Podcast alapjait szem előtt tartva, így minden létező okos készülékkel és rendszerrel kompatibilis és stabil hátteret biztosítunk.

Podcastjeink Android rendszerre a Google Play áruházban, iOS-ra pedig az App Store alkalmazásokból ingyenesen letölthetők.

Jelenlegi felületeink, szolgáltatásaink és termékeink:

Aktuális és változó platformjainkat saját érdeklődési köreinken belül partnereink és hallgatóink igényeinek megfelelően rugalmasan alakítjuk a beérkezett visszajelzések alapján. Ha a leírtaktól eltérő ötlet vagy javaslat felmerül, nyitottan fogadjuk!

 • Image videó készítése és promotálása

 • GasztRock&Roll videós podcast (egyszeri vagy hosszabb távú csatlakozási lehetőség)

 • Bulvár jellegű beszélgetős műsor nem csak rocksztárokkal (egyszeri vagy hosszabb távú csatlakozási lehetőség)

 • PR tartalmú rádióműsor-podcast tematikus műsorainkban

 • Podcast támogatási lehetőség (a támogató megjelenik a podcast szignáljában, és a rádióspothoz hasonlóan a rádió napi rotációjában is)

 • Klasszikus rádióspot

 • Klasszikus PR cikk

 • Rendezvények szervezése és/vagy hangosítása, teljes körű lebonyolítása professzionális színpadtechnikával (gyerekprogramoktól - bohóc, lufihajtogatás, animálás - és műsoroktól, családi napokon át a legnagyobb fesztiválokig)

 • Stúdió- és próbaterembérlés, hangfelvétel készítés

 • Filmforgatás

Miért érdemes nálunk hirdetni?

 • Multidimenzionális ajánlataink révén nem csupán egy felületünkön jelenik meg a hirdetési anyag, hanem akár az összesen egyszerre – a megfelelő formában és megfelelő időpontban.

 • Partnereink igényeit feltérképezve személyre szabott, különleges kampányokat dolgozunk ki, így a hallgatók és olvasók tartalomként, és nem csupán reklámként értékelik ezeket.

 • Hallgatóinkkal élő kapcsolatot ápolunk, így szinte baráti ajánlásként fogadják a nálunk elhelyezett marketing üzeneteket.

 • A Podcastek egyedisége óriási versenyelőnyünk, hiszen ezzel a speciális rendszerrel Magyarországon és külföldön élő hallgatókat is elérnünk.

 • Podcastjeinkben korlátlan ideig elérhetők és visszahallgathatók partnereink ajánlatai is.

 • Színes magazinunk lendületes, egyedülálló, naprakész és informatív anyagai nem csak vizuálisan élvezhetők, hanem magas minőségben fűszerezzük aktualitásokkal olvasóink napját!

 • Social média jelenlétünk révén gyorsan eljutnak az információk a követőinkhez, megosztjuk a legfrissebb cikkeket, műsorokat, de akár partneri ajánlásokat vagy élő bejelentkezéseket is.

 • Hírleveleink közvetlenül, rendszeresen és lebilincselő formában juttatják el aktuális tartalmainkat és üzeneteinket az olvasóknak, így, ha lemaradtak egy műsorról, vagy nem olvasták el legfrissebb cikkeinket, akkor egyetlen kattintással naprakészek lehetnek.

 • Csapatunk korszerű technikai eszközökkel, hihetetlen kreativitással, naprakész szakmai tudással és teljes szívvel-lélekkel dolgozik minden kampányon, hogy a partnereink üzeneteit könnyen fogyasztható, esetenként humoros formában juttassuk el követőinkhez.

Áraink

A jelenlegi gazdasági helyzetben igyekszünk a megszokottnál is rugalmasabban reagálni a piaci szereplők igényeire. Mivel több partnerünk is jelezte, hogy cégük várhatóan magasabb terhekre és növekvő előállítási költségekre készül a következő időszakban, így médiaárainkat lehetőségeinkhez mérten e szerint is képeztük, hogy ezzel is támogassuk a partnereink és leendő partnereink célkitűzéseit, amelyek minden esetben egyedi ajánlat részét képezik. (PR cikk, PR videó, reklám spot, podcast)

Ott vagyunk a világban

Nem csak Magyarországról, hanem a világ bármelyik pontjáról a nap 24 órájában elérhetők vagyunk és a telefon egyetlen gombnyomásával hallgatható élőben aktuális műsorunk, valamint bármelyik Podcastünk szintén azonnal rendelkezésedre áll.

Ennek köszönhetjük egyre növekvő számú, megbecsült és állandóan visszatérő hallgatóinkat is, akik immáron Írországból, Nagy- Britanniából, Norvégiából, Szlovákiából, Romániából, Szerbiából, Németországból, Hollandiából, de még az Amerikai Egyesült Államokból és Ausztráliából is hallgatnak minket, természetesen hazai hallgatóink mellett.

Buyer persona-k

Még mindig nem győztünk meg? Egy valamire való marketinges első kérdése, hogy kit fog elérni a lekötött felületen, és természetesen erre egy vérbeli értékesítő azt feleli, hogy A/B státuszú, fővárosban élő, fizetőképes, művelt célközönséget. Nézd meg, kik valójában rádiónk hallgatói, magazinunk olvasói, kikhez szólunk a podcastekben és kik nézik videós podcastjeinket! (Figyelem! Buyer persona-ink fiktív személyek, akik célcsoportjainkat ábrázolják. A valósággal, konkrét személy vagy személyek nevével való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!) Ha a hallgatók, olvasók számáról szeretnél statisztikai adatokat, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

"Bővebben a buyer persona-król"

Felkeltettük az érdeklődésed? Szeretnél speciális árajánlatot kérni, vagy egyéb együttműködési ötleted van? Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén, és beszéljük meg személyesen!

Üdvözlettel:
Hajósi Péter
alapító tulajdonos
sales@faklyaradio.hu
+36304600650

Vigyük együtt a fáklya lángját!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben