Kik a buyer persona-k a Fáklya közösségben?

Kíváncsi vagy, kik hallgatják a Fáklya Rádiót, és kik olvassák a Fáklya Magazint? Cikkünkből egészen pontosan megtudhatod, hogy milyen közösséghez csatlakozol nálunk!

Figyelem! Buyer persona-ink fiktív személyek, a célcsoportjainkat ábrázolják. A valósággal, konkrét személy vagy személyek nevével való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!

Kiss János vagyok 42 éves, cégvezető.

Rockkoncerteken nőttem fel, ott ismertem meg a feleségemet is, akivel azóta családot alapítottunk és van 2 csodás gyermekünk. A rock zenét ma is hallgatom, érdekel az egészség, a családom jólléte, épp most szeretnék új autót vásárolni, és tervezzük a következő wellness hétvégénket. Nyáron felavatjuk az új szerzeményt, és egy kalandos kirándulást teszünk a közeli tengerpartokon!

Mari Timi vagyok, 26 éves, friss diplomás.

Az egyetemen sokat jártam rock bulikba, a zene mellett nem köteleződtem el, de szívesen hallgatom takarítás közben. Érdekelnek a transzcendens témák, a cicám is szereti a meditációs zenéket, amit a könyvtári munkám után játszok neki. Szoktam utazgatni, jógázni, szedek vitaminokat, épp most ismerkedtem meg egy fiatal orvossal, és lehet elvisz egy jó színházi előadásra hétvégén. Persze csak miután a barátnőimmel töltött csajos estét kipihentem!

Basa Margó vagyok, 52 éves, családanya.

Régen szerettem szórakozni járni, és Zsuzsi barátnőmmel még rockkoncertre is mentem! Ma már a gyerekeimért élek, de azért hallgatok jó kis muzsikát főzés közben. Érdekel a főzés, kertészkedés, szeretek túrázni, sétálni, és mi tagadás, az UFO-kban is hiszek. Igyekszem a csülkös bab mellé salátát is készíteni, és most már az uramba is bele tudom tukmálni a vitaminokat, nem csak a kölkök eszik végre. Zsuzsi barátnőm is megkomolyodott, a hétvégén színházba megyek vele, következő hétvégén pedig egy jó kis wellness lesz a program!

Máté Tibor vagyok, 28 éves, informatikus.

Imádok rockkoncertre járni, de az új barátnőm, Lili annyira nem örül neki, szóval most már a Fáklya Rádiót hallgatom inkább. Pedig jó lenne legalább a közönségtalálkozóra elmenni, hogy kiadjam a multinál összeszedett munkahelyi feszkót! Jut eszembe, hétvégén jó lenne ezt a szép Lilit lenyűgözni és elvinni egy gyönyörű helyre valami menő autóval, egész jófej, még akár gyerekeink is lehetnének. Majd veszek nekik ACDC-s kis pólókat vagy miket hordanak ezek a babák.

Kiss Mici vagyok, 32 éves, szingli.

Bolti eladóként dolgozom, még jó, hogy a SZÉP kártyára kapok egy kis zsebpénzt, amiből tudok utazgatni. Csendes helyekre vágyom, a kutyámat is viszem magammal ilyenkor, hogy kiszellőztessem a fejem. Aztán mikor hazaérek, kezdődik elölről az egész: esti egyetem, vizsgák, munka, de hamarosan végzek és utána megveszem álmaim fenntartható házát, ahol spirituális panziót nyitok! Addig hallgatom a rock zenét a Fáklya Rádión, mert segít a tanulásra és céljaimra összpontosítani.

Nagy Árpád vagyok, 39 éves, szabadúszó újságíró.

Pár éve külföldön élek a feleségemmel, amikor hazajövünk, elintézzük a szokásos rokoni körökön kívül az orvosi dolgokat is, mert itthon kedvezőbbek az árak. Néha elmegyünk ilyenkor egy fesztiválra vagy koncertre, bár anyám még mindig nem akar elengedni, utálja a rock zenét. Ez van! Lehet, legközelebb még egy tetoválást is varratok, hogy bosszantsam kicsit, és adjak egy jó pletykatémát a nyugiklubba! Úgyis csak a gazdasággal és politikával tömik egymás fejét, legalább így egy kis kultúráról is beszélhetnének.

Pető Balázs vagyok, 59 éves, hamarosan nyugdíjas.

Pár évem még van, addig is a szabadidőmben olvasgatok, készülök a következőkre. Alig várom, hogy több időm legyen kertészkedni és a hobbiállataimra! A feleségem már megint a rádióműsort hallgatja, pedig a zene sokkal jobb a Fáklya Rádión, két pohár jóféle kézműves sör után olyan érzés, mintha megint 25 lennék. A közelgő nyári leállás alkalmából lehet, hogy meglepem magam és elviszem az asszonyt meg az unokákat valahova.

Bali Miklós vagyok, 27 éves, szakács.

Munka közben kell a pörgés, szóval a rockot nyomjuk a srácokkal a konyhán, csak úgy pattognak ki a rendelések a kezünk alatt. Igen, a szakács szakma szívás, de az az álmom, hogy séf leszek egy menő helyen, és tudok venni egy vadiúj autót a családnak. A régivel is eldöcögünk ide-oda itthon, fürdeni, kirándulni, de egy új verdával külföldre is mehetnénk, a kis poronty meg csak nézelődhetne! Bár az asszony azért rágja a fülemet, hogy vegyünk házat.

Bura Martin vagyok, 31 éves, vállalkozó.

Szeretek érdekes és különleges dolgokkal foglalkozni, ezért is alapítottam meg a barátaimmal a Startup cégünket. Sokat beszélgetünk a világ és cégünk jövőjéről, de ehhez mérten sokat lazulunk: nekünk a Fáklya podcastek hallgatása az „énidő”, utána hazamegyünk a családunkhoz vagy adott esetben dolgozunk tovább. A zene inspiráló hatással van ránk, és bár természettudományos kutatásaink során inkább a tényeket vizsgáljuk, a mítoszokból rengeteg energiát meríthetünk ehhez. Most tervezzük a 2. céges csapatépítőnket, amire a családunk is elkísér minket, és amíg anyáék és a gyerkőcök áznak a medencében, ismét megváltjuk a világot!

Tetszenek a buyer personáink, szeretnél nálunk hirdetni? Nézd meg médiaajánlatunkat és egyeztess az értékesítővel!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben