Innovációk a Stingers Tattoonál

Az ősz újabb ötleteket hozott a Stingers Tattoo szalonba, ugyanis természet ihlette mintákkal készültek azok számára, akik kedvelik az ilyen egyedi különlegességeket.

Rengeteg olyan tetoválást láttunk már, amelyek tájképeket ábrázolnak vagy sokkal inkább olyan természeti csodákat, amik viselőik számára egy felejthetetlen és nosztalgikus élményt és örök emléket testesítenek meg. Persze találkoztunk olyannal is, aki spirituális mentalitását varratta testére, ahol megannyi növény is megtalálható volt, szimbolizálva ezzel azt az egységet, amit a vele és a természettel kapcsolatos szimbiózissal tudhat magáénak tulajdonosa.

A Stingers Tattoo most gondolt egy nagyot és az őszi levélhullásból merítettek egy óriási gondolatot, mely szerint egyedi levél mintákat is kidolgozhatnának a természet ajándékai felhasználásával. Az alábbi videó remekül bemutatja hogyan készültek rá, milyen technológiát használnak és milyen végeredmény születhet egy ilyen egyedi elgondolásból.

Gyermekkorunkban is sokunk készített vízfestékkel hasonló mintákat rajzlapra nyomva, így kicsit újra gyermekek lehetünk, akik őszinte mosollyal, egy tiszta és bűntelen világban érezhetik magukat egy ilyen mintasor elkészítése közben. Természetesen nem lesz mindenki kedvence a levéllenyomatokról készített tetoválás, de mivel emberek vagyunk és mások, ami így is van rendjén, így minden bizonnyal lesznek olyanok is, akik azonnal beleszeretnek egy ilyen és hasonló ötletbe. Ez a cikk pontosan nekik készült!

Sokszor a legegyszerűbb ötlet hozza a legnagyszerűbb megoldást, ami egy ilyen mintasor elkészítése tökéletesen alkalmas lehet. Azok az emberek, akik ilyenben gondolkodnak, számukra a levelek egyenként is képesek mesélni egy egész élettörténetet, így ha a Stingers tetováló szakemberének mesél róla, a minta már nem csupán bővül, de külön életre is képes kelni.

Ne habozzatok felkeresni saját ötleteitekkel a Stingers Tattoo-t, mert a közös gondolatokból abszolút egyedi csodák születhetnek. Keressétek tehát Óbuda szívében a legcsaládiasabb tetováló szalont és közösséget a 1035 Budapest, Szentendrei út 19. szám alatt, vagy vegyétek fel velük a kapcsolatot a (1) 630 1672 telefonszámon, a stingerstattoostaff@gmail.com e-mail címen vagy kattintsatok facebook oldalukra és dobjatok nekik egy üzenetet!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben