Sonic Bear Punch ősbemutató

S3/E34
Podcast Fémforgács
Publikálva 2023. 11. 18.
Vendégek Horváth Pityesz, Nagy Lui

A Fémforgács történetének egyik legkülönlegesebb adása volt ez, amikor a Sonic Bear Punch két tagja - Pityesz és Lui - társaságában megjelenés előtt majdnem végighallgattuk a Part I - Deep Down Inside című debütáló albumot.

Itt már white noise nélkül teljes valójában hallható az utolsó dal is, ám a beszélgetésben természetesen Murphy tevékenységét természetesen megbeszéljük.

--:--
--:--

Podcastről

A 2005 óta működő Fémforgács webzine az évek során több átalakuláson ment át, de ennek lett az eredménye az, amit ma is láthattok, ha ellátogattok a femforgacs.hu oldalra. Jó ideje küldetésünk, hogy a többi hazai online zenei oldalaktól eltérő tartalommal jelentkezzünk, ahol a rock és metal underground bemutatása a cél. A "Fémforgács - egy óra rock és metal a föld alól" című műsorban nem a legismertebb rock és metal slágereket hozzuk el, hanem alászállunk a rock és metal underground bugyraiba és bemutatjuk azokat a hazai és külföldi bandákat, akikre más műsorokban kevés eséllyel bukkantok rá. Mindez csak a Fáklya Rádión minden hétfőn 20-21 óra között!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben