TanyaFeszt a harmadik tehetségkutatóról és az augusztusi fesztiválról

S4/E17
Podcast Fémforgács
Publikálva 2024. 06. 18.
Vendégek Tálas Sándor

Tavaly már csináltunk egy visszatekintő adást a TanyaFeszt kapcsán, de most a Tálas Sándorral összefoglaltuk, amit az augusztusi VII. TanyaFeszt kapcsán tudni érdemes.

A zenei részt az áprilisi TanyaFeszt tehetségkutató döntőjébe bejutott hat zenekar (Rettenetes Mümők, Pablo and the Escobars, weinkillers, Arcosok Klubja, The Roving Chess Club és Plusz 4 Zenekar) egy-egy felvétele adta.

Tanyafeszt infók: https://tanyafeszt.hu/

--:--
--:--

Podcastről

A 2005 óta működő Fémforgács webzine az évek során több átalakuláson ment át, de ennek lett az eredménye az, amit ma is láthattok, ha ellátogattok a femforgacs.hu oldalra. Jó ideje küldetésünk, hogy a többi hazai online zenei oldalaktól eltérő tartalommal jelentkezzünk, ahol a rock és metal underground bemutatása a cél. A "Fémforgács - egy óra rock és metal a föld alól" című műsorban nem a legismertebb rock és metal slágereket hozzuk el, hanem alászállunk a rock és metal underground bugyraiba és bemutatjuk azokat a hazai és külföldi bandákat, akikre más műsorokban kevés eséllyel bukkantok rá. Mindez csak a Fáklya Rádión minden hétfőn 20-21 óra között!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben