A jógán túl

S1/E6
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 04. 28.
Vendégek Tamasi Judit
Műsorvezető Orsi

A jógán túl – mert a jóga nem csupán testgyakorlás. Ez egy szellemi út, egy filozófia, egy életmód, amely segít kapcsolódni önmagunkkal és a világgal. Az ászana-gyakorláson keresztül is eljuthatunk a belső kiegyensúlyozottsághoz, és a testi korlátaink is segíthetnek a lelki blokkok oldásában. A jóga mindenkinek való, hiszen nem az a lényeg, hogy egy-egy gyakorlatot vagy akár a meditációt tökéletesen megvalósítsuk, hanem a szándék, hogy fejlődni szeretnénk. Köszönöm szépen még egyszer az értékes beszélgetést Tamasi Judit jógaoktatóval!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj a sales@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben