A SoulmindWorld közössége

S1/E3
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 04. 07.
Vendégek Stenczel Tímea, Kiss Ádám
Műsorvezető Orsi

A mai adásban megtudhattuk, milyen egy spirituális térkép, miért nem iránytű, és hogy néz ki a közösségi adok-kapok! A SoulmindWorld egyesületet egy baráti társaság hozta létre közösségi összefogással. A csapat kitűzött célja támogatni olyan eseményeket, melyek fejlesztik a tudatosságot, és segítik az embereket az önazonosság felé vezető úton.

Meditáció, jóga, szabad tánc, hangfürdő, mesemeditáció és egyéb programokon vehetsz részt támogatásukkal kedvezményesen, vagy akár teljesen ingyen.

Ha Te is szeretnél részese lenni ennek a körforgásnak, adód egyházi 1%-val támogasd a Spirituális Fejlődést Támogató Közösséget a 2374-es technikai számon!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj a sales@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben