A szó mágiája

S1/E11
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 06. 02.
Vendégek Hajósi Petya
Műsorvezető Orsi

A szó mágiájáról beszélgettünk Hajósi Petyával, bár az elején kicsit elkanyarodtunk a vallások felé is - hiszen a mágia témája érinti ezt a kérdést is. A kimondott szavak, vagy ki nem mondott gondolatok hatással vannak ránk és életünk alakulására, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem.

Megfigyeléssel és kellő önismerettel lehet az ebben rejlő feladatokat felismerni és megoldani. Hogyan tudsz változtatni berögzült szokásaidon, és hogyan segítheted saját teremtésed a kimondott szavaid által? Ha érdekel a téma, hallgassd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben