Brilliáns tisztítószerek

S2/E1
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2023. 02. 09.
Vendégek Nagy Gábor
Műsorvezető Orsi

Mi a gond környezetvédelmi szempontból a tisztítószerekkel? Mit keresnek az emberi testre és a környezetre is káros kőolajszármazékok a mosószerekben? Több más mellett ezeket a kérdéseket jártuk körbe Nagy Gáborral, a Brillance Tisztítószer Gyártó Kft. ügyvezetőjével. Természetesen a beszélgetés során megismerheted alternatív termékeiket, amelyek nem tartalmaznak ezekhez hasonló káros anyagokat.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben