Családállítás Kosári Mónival

S1/E23
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 11. 03.
Vendégek Kosári Móni
Műsorvezető Petya

A családállítás módszeréről beszélgettünk Kosári Mónival: pontosan mi is ez, hogy működik, mi történik egy családállítás során, gyerekek is mehetnek-e családállításra, illetve a családállítás vezető képzés témáját is érintettük. Móni nagyszerű szemléltető példákat is megosztott velünk, amik segítik a megértést és egészen konkrétan bemutatják, milyen változást érhetünk el életünkben egy-egy családállítás segítségével.

A családi kapcsolatok és családunk tagjai sokkal nagyobb hatással vannak ránk, mint gondoltuk volna, nagyon plasztikusan látható ez a családfa-ábrázolásokon is: hiszen a szálak összeérnek, mindegyik mindegyikkel kapcsolatban van és hatnak egymásra. A Bert Hellinger nevével fémjelzett családállítás során ezeket a kapcsolatokat, a hozzájuk fűződő viszonyokat lehet tisztítani, oldani, ezáltal jobb életminőséget teremthetünk saját magunk és a hozzánk közelállók számára. Ha érdekel a módszer és szeretnél többet megtudni, hallgasd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Érdekel a fenntarthatóság és a környezetvédelem és te is tennél valamit ennek érdekében? Te is szeretnéd gyermekedet egészségesebb és zöldebb világban látni felnőni? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség! A Zöld Kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, a környezetvédelem és az élhetőbb jövő kérdéseit feszegetjük a téma szakértőivel, valamint a műsor házigazdáival, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében ültek a mikrofonok elé.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben