Családállítás Kosári Mónival

S1/E23
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 11. 03.
Vendégek Kosári Móni
Műsorvezető Orsi

A családállítás módszeréről beszélgettünk Kosári Mónival: pontosan mi is ez, hogy működik, mi történik egy családállítás során, gyerekek is mehetnek-e családállításra, illetve a családállítás vezető képzés témáját is érintettük. Móni nagyszerű szemléltető példákat is megosztott velünk, amik segítik a megértést és egészen konkrétan bemutatják, milyen változást érhetünk el életünkben egy-egy családállítás segítségével.

A családi kapcsolatok és családunk tagjai sokkal nagyobb hatással vannak ránk, mint gondoltuk volna, nagyon plasztikusan látható ez a családfa-ábrázolásokon is: hiszen a szálak összeérnek, mindegyik mindegyikkel kapcsolatban van és hatnak egymásra. A Bert Hellinger nevével fémjelzett családállítás során ezeket a kapcsolatokat, a hozzájuk fűződő viszonyokat lehet tisztítani, oldani, ezáltal jobb életminőséget teremthetünk saját magunk és a hozzánk közelállók számára. Ha érdekel a módszer és szeretnél többet megtudni, hallgasd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben