Deka Deli - egy csomagol√°s mentes bolt kulisszatitkai

S1/E1
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 03. 25.
Vendégek Leányvári Anett, Földi Barbara
MŇĪsorvezetŇϬ†Orsi

A Z√∂ld K√∂r mai ad√°s√°ban a vend√©g√ľnk Le√°nyv√°ri Anett √©s F√∂ldi Barbara voltak, akik meg√°lmodt√°k √©s l√©trehozt√°k a Deka Deli csomagol√°smentes boltot. Mit lehet itt v√°s√°rolni? Honnan j√∂tt a bolt √∂tlete? Milyen a megval√≥s√≠t√°s? Kik j√∂nnek hozz√°tok? Otthon is t√©nyleg √≠gy √©ltek?

A fenntarthat√≥s√°gra val√≥ t√∂rekv√©s szellemi elk√∂telezetts√©g, napi rutin √©s szeml√©letm√≥d, ami ‚Äď mint egy l√©pcsŇĎ ‚Äď vezeti az √©rdeklŇĎdŇĎt az √ļton. √Čs a v√©gsŇĎ c√©l nem a t√∂k√©letes hullad√©kmentess√©g, hanem ink√°bb az, hogy j√≥l √©rezz√ľk magunkat, √©s folyamatosan haladjunk l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre.

A mŇĪsorb√≥l az is kider√ľlt, hogy a Deka Deli nem csup√°n egy bolt, ink√°bb egy k√∂z√∂ss√©g, ami teret ad a t√©m√°hoz kapcsol√≥d√≥ rendezv√©nyeknek, workshopoknak is.

--:--
--:--

PodcastrŇĎl

√Črdekel, hogyan sp√≥rolhatsz a k√∂rnyezetv√©delemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagol√°smentes boltok? Gondolkozt√°l m√°r azon, hogy mitŇĎl lehetne jobb az √©leted? Szeretn√©l eg√©szs√©gesebben √©lni? Szokt√°l medit√°lni vagy b√°rmilyen √∂nfejlesztŇĎ tev√©kenys√©get gyakorolni? √Čs m√©g azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi z√∂lds√©g, a Z√∂ld k√∂r egy √©rtelmes besz√©lgetŇĎs mŇĪsor, ahol a fenntarthat√≥s√°g, k√∂rnyezetv√©delem, spiritualit√°s √©s √©letm√≥d k√©rd√©seit feszegetj√ľk. Ha szeretn√©l t√©m√°t vagy vend√©get aj√°nlani, Te magad szeretn√©l a mŇĪsorban r√©szt venni, vagy b√°rmilyen √©szrev√©teled van, akkor √≠rj a sales@faklyaradio.hu email c√≠mre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben