Életmódváltás felsőfokon

S1/E12
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 06. 09.
Vendégek Veres István
Műsorvezető Orsi

Veres István vezető tanácsadó-mentorral beszélgettünk az életmód különböző aspektusairól. Az élet szinte minden területét érintettük: a szellemi fejlődés, a fizikai egészség kategóriáin belül leginkább a vízfogyasztás, víztisztítás szükségessége és a „méregtelenítés” helyett a test tisztítása is szóba került.

Mindennap rengeteg potenciális méreggel és szennyező anyaggal találkozunk, emellett az úgynevezett minőségi éhezés miatt a testünk sem feltétlenül jut megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz. Ha szeretnél többet megtudni erről, hallgasd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben