ErdŇĎt a kertbe

S3/E20
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2024. 05. 30.
Vendégek Zsolnai Balázs
MŇĪsorvezetŇϬ†Petya

Z√∂ld K√∂rben √ľdv√∂z√∂lhett√ľk Zsolnai Bal√°zst, a Compocity Hungary kreat√≠v kert√©sz√©t, az emberis√©g n√∂v√©ny- √©s talajvaks√°g√°r√≥l, termŇĎtalajaink term√©ketlens√©g√©rŇĎl, valamint a m√≥dszerekrŇĎl besz√©lgett√ľnk, hogyan tehet√ľnk ezek ellen: v√°rosaink irodai √©s otthoni szerves anyagainak k√∂rforg√°sba juttat√°s√°val, minierdŇĎk √ľltet√©s√©vel, n√∂v√©nyvaks√°g cs√∂kkentŇĎ programokkal √©s a n√∂v√©nyek tan√≠totta h√°l√≥zatoss√°g m√≥dszer√©vel.

--:--
--:--

PodcastrŇĎl

Gondolkozt√°l m√°r azon, hogy mitŇĎl lehetne jobb az √©leted? √Črdekel a fenntarthat√≥s√°g √©s a k√∂rnyezetv√©delem √©s te is tenn√©l valamit ennek √©rdek√©ben? Te is szeretn√©d gyermekedet eg√©szs√©gesebb √©s z√∂ldebb vil√°gban l√°tni felnŇĎni? Akkor itt a helyed!

Semmi z√∂lds√©g! A Z√∂ld K√∂r egy √©rtelmes besz√©lgetŇĎs mŇĪsor, ahol a fenntarthat√≥s√°g, a k√∂rnyezetv√©delem √©s az √©lhetŇĎbb j√∂vŇĎ k√©rd√©seit feszegetj√ľk a t√©ma szak√©rtŇĎivel, valamint a mŇĪsor h√°zigazd√°ival, Huber Anik√≥val √©s M√°rton Ferenccel, akik a Nuxon k√©pviselet√©ben √ľltek a mikrofonok el√©.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Fel√ľgyeleti szerv: Nemzeti M√©dia- √©s H√≠rk√∂zl√©si Hat√≥s√°g,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben