Fehérjemítosz és vegán sporttáplálkozás

S1/E10
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 05. 26.
Vendégek Varga Balázs
Műsorvezető Orsi

Kitárgyaltuk a fehérjemítoszt Varga Balázzsal: kiderült, hogy egyáltalán nem szükséges állati eredetű fehérjét fogyasztani az egészséges élethez, és bizony ha valóban egészségesek szeretnénk lenni, akkor az élet 6 pillérével is kell foglalkozunk, nem csupán a tányérunkkal.

A vegán életmód alapvetően magában hordozza a nem ártás szellemét, amibe az is beletartozik, hogy saját magunknak sem ártunk. Ha érdekel, hogy mit mond erről egy sporttáplálkozással foglalkozó szakértő, mennyire fenntartható a vegán életmód, akkor hallgassd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben