Felelős állattartás - Terra Akva

S1/E4
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 04. 14.
Vendégek Lincz Ottó
Műsorvezető Orsi

A felelős állattartás és ennek fenntarthatósága különösen az egzotikus állatok esetében kényes kérdés. Erről és az emberek-állatok kapcsolatáról beszélgettünk ma Lincz Ottóval, a Terra-Akva kiállítás főszervezőjével. Meghallgathattuk az idei kiállításról szóló beszámolót, személyes tapasztalatokat, a jövő évi terveket, és hogy merre érdemes elindulni, ha társállatot szeretnénk tartani. Új hallgatót köszöntöttünk egy boa constrictor személyében is!

Bár az állatokkal egyelőre még mi sem tudunk interjút készíteni, színes műsoraink és formabontó kereteink lehetővé teszik, hogy a kliséken kívül elhelyezkedve igazi értéket és tartalmat teremtsünk, és együtt vigyük a Fáklya lángját!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj a sales@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben