Félreértett spiritualitás

S1/E19
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 08. 18.
Vendégek Pócza Barbara
Műsorvezető Orsi

A spiritualitás szót sok félreértés övez, illetve ami szerintem a negatív csengést okozza, hogy nem mindenki számára jelenti ugyanazt. Pócza Barbarával beszélgettünk arról, hogy mit jelent a spiritualitás számunkra.

Milyen túlzásokba eshetünk a spirituális úton? Segíthet-e abban valaki, hogy megtaláljuk a számunkra helyes ösvényt? Milyen egy jó guru, és kell-e szellemi vezető egyáltalán?

Ha érdekelnek a kérdések és a válaszok, hallgassd meg a podcastet!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben