Fenntarthatóbb mosogatás

S1/E20
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 09. 01.
Vendégek Tóth Andi
Műsorvezető Orsi

A fenntarthatóság útján a konyhát és a mosogatást vettük górcső alá Háztartásom hulladék nélkül - Tóth Andival. A mosogatás során rengeteg vizet használunk, de vajon kézi vagy gépi mosogatással lehet ezt a mennyiséget csökkenteni?

Szóba került sok más mellett a mosogatógépek teljes élettartama és a mosogatószerek kérdése. Hiszen nem csak a vízfogyasztás lehet problémás, hanem a vegyszerek, illetve a hagyományos mosogatószivacsok és egyéb eszközök használata során keletkező mikroműanyagok mennyisége is, természetesen azon kívül, hogy az elhasznált eszközök kidobása után mennyi hulladék keletkezik.

Hallgasd meg a podcastet, és hasznosítsd a megszerzett tudást és tippeket, ha szeretnél egy lépést tenni a fenntarthatóbb élet felé!

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben