Gálik Klára - Kapcsolatok

S1/E18
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 08. 11.
Vendégek Gálik Klári
Műsorvezető Orsi

Egységben élni – oly sokunk kívánsága ez. De vajon elgondolkodtál már rajta, valójában mit jelent? Igazán és őszintén kapcsolódni önmagaddal, a családtagjaiddal, pároddal, gyermekeddel, idegenekkel, Istennel és az Univerzummal? Még az agyadban az idegsejtek működése is a kapcsolatoka épül.

Gálik Klára volt a beszélgetőpartnerem: a podcastből megismerheted személyes történetét, betekintést szerezhetsz a Kapcsolatok Akadémiáján folyó munkába, mesélünk egy kicsit az újjászületéses transzlégzésről, és azt is megtudhatod, miért olyan fontos, hogy a múltbeli traumák transzformálása mellett a jelenben legyünk, és a jövőt is tervezzük.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben