Gálik Klára - Kapcsolatok

S1/E18
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 08. 11.
Vendégek Gálik Klári
Műsorvezető Petya

Egységben élni – oly sokunk kívánsága ez. De vajon elgondolkodtál már rajta, valójában mit jelent? Igazán és őszintén kapcsolódni önmagaddal, a családtagjaiddal, pároddal, gyermekeddel, idegenekkel, Istennel és az Univerzummal? Még az agyadban az idegsejtek működése is a kapcsolatoka épül.

Gálik Klára volt a beszélgetőpartnerem: a podcastből megismerheted személyes történetét, betekintést szerezhetsz a Kapcsolatok Akadémiáján folyó munkába, mesélünk egy kicsit az újjászületéses transzlégzésről, és azt is megtudhatod, miért olyan fontos, hogy a múltbeli traumák transzformálása mellett a jelenben legyünk, és a jövőt is tervezzük.

--:--
--:--

Podcastről

Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Érdekel a fenntarthatóság és a környezetvédelem és te is tennél valamit ennek érdekében? Te is szeretnéd gyermekedet egészségesebb és zöldebb világban látni felnőni? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség! A Zöld Kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, a környezetvédelem és az élhetőbb jövő kérdéseit feszegetjük a téma szakértőivel, valamint a műsor házigazdáival, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében ültek a mikrofonok elé.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben