Greenpeace-szel a fenntarthatóságról

S1/E14
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 07. 07.
Vendégek Perger András
Műsorvezető Orsi

Perger Andrással, a Greenpeace Magyarország klíma- és energiakampány-felelősével beszélgettünk a fenntarthatóság különböző témáiról. A szárazság miatt sok településen vezettek be vízkorlátozást, de vajon a klímaváltozás miatt?

Az egyéni felelősség kérdése, vagy inkább rendszerszintű változások és szabályozások szükségesek ahhoz, hogy fenntarthatóbb legyen az életünk? Eddig meg voltam róla győződve, hogy kizárólag rajtunk, egyéneken és a mi viselkedésünkön múlik a jövőnk, azonban András rávilágított a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben