Háborús gyógynövények

S1/E21
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 09. 08.
Vendégek Polyák Ágnes
Műsorvezető Orsi

Háborúk során a szélsőségek körülmények között az emberek a túlélés érdekében kénytelenek voltak a természet patikájához fordulni: Polyák Ágnes gyógynövény botanikussal beszélgetek a háborúk gyógynövényeiről.

A gyógynövények alkalmasak lehetnek betegségek gyógyítására, sebfertőtlenítésre, vitaminok pótlására, lehet őket használni antibiotikumként vagy gyulladáscsökkentőnek. Elég hatékonyak a gyógynövények betegségek gyógyításához? Milyen alap készlettel rendelkezzünk otthon? Ezekre és még sok más kérdésre választ kaphatsz a podcastből.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben