Háborús gyógynövények

S1/E21
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2022. 09. 08.
Vendégek Polyák Ágnes
Műsorvezető Petya

Háborúk során a szélsőségek körülmények között az emberek a túlélés érdekében kénytelenek voltak a természet patikájához fordulni: Polyák Ágnes gyógynövény botanikussal beszélgetek a háborúk gyógynövényeiről.

A gyógynövények alkalmasak lehetnek betegségek gyógyítására, sebfertőtlenítésre, vitaminok pótlására, lehet őket használni antibiotikumként vagy gyulladáscsökkentőnek. Elég hatékonyak a gyógynövények betegségek gyógyításához? Milyen alap készlettel rendelkezzünk otthon? Ezekre és még sok más kérdésre választ kaphatsz a podcastből.

--:--
--:--

Podcastről

Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Érdekel a fenntarthatóság és a környezetvédelem és te is tennél valamit ennek érdekében? Te is szeretnéd gyermekedet egészségesebb és zöldebb világban látni felnőni? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség! A Zöld Kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, a környezetvédelem és az élhetőbb jövő kérdéseit feszegetjük a téma szakértőivel, valamint a műsor házigazdáival, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében ültek a mikrofonok elé.

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben