Hogyan kezdjünk neki a fenntarthatóságnak?

S2/E6
Podcast Zöld Kör
Publikálva 2023. 09. 07.
Vendégek Hegyvári Bálint, Huber Anikó, Márton Ferenc
Műsorvezető Orsi

Megújult műsorunkban a PRESTON nemzetközi cégcsoport marketing és értékesítési igazgatóját, Hegyvári Bálintot láttuk vendégül házigazdáinkkal, Huber Anikóval és Márton Ferenccel, akik a Nuxon képviseletében érkeztek stúdiónkba. Rengeteg dologra választ kaptunk és rengeteg egyéb dologra fogunk még választ kapni közös edukatív megoldásokkal, amelyekről szót is ejtettünk.

--:--
--:--

Podcastről

Érdekel, hogyan spórolhatsz a környezetvédelemmel? Hol vannak a legszuperebb csomagolásmentes boltok? Gondolkoztál már azon, hogy mitől lehetne jobb az életed? Szeretnél egészségesebben élni? Szoktál meditálni vagy bármilyen önfejlesztő tevékenységet gyakorolni? És még azt is tudod, mi az a tudatalatti? Akkor itt a helyed!

Semmi zöldség, a Zöld kör egy értelmes beszélgetős műsor, ahol a fenntarthatóság, környezetvédelem, spiritualitás és életmód kérdéseit feszegetjük. Ha szeretnél témát vagy vendéget ajánlani, Te magad szeretnél a műsorban részt venni, vagy bármilyen észrevételed van, akkor írj az orsi@faklyaradio.hu email címre!

© 2021 Fáklya Rádió · Weboldal: ArtCorner

Artisjus Engedélyszám: W/001506/2020

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. - honlap: www.nmhh.hu

Fáklyarádió - Fény a sötétben